REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuva Statoil“ ketina stiprinti automatinių degalinių tinklą. Kaip pažymėjo kompanijos padalinio Lietuvoje atstovai, bus atnaujinamos „Statoil 1-2-3“ automatinės degalinės, skiriamos papildomos investicijos būtent šiai veiklos krypčiai. Metų pradžioje 75-ių degalinių tinklą valdanti kompanija turėjo 6 automatines degalines, o spalio mėnesį jų jau  buvo 13. Bendros investicijos į automatinių degalinių plėtrą siekė 7 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Plečiame „Statoil“ tinklą ir pristatydami „Statoil 1-2-3“ automatines degalines norime suteikti vairuotojams galimybę pasirinkti tarp savitarnos ir visapusio aptarnavimo degalinių. Šiuo žingsniu taip pat tikimės pritraukti ir kainai jautresnių vairuotojų bei tuos, kurie skuba, kuriems reikia tik degalų. Jie „Statoil 1-2-3“ automatinėse degalinėse galės įsigyti aukščiausios kokybės degalų už mažesnę kainą – konkuruosime žemiausių degalų kainų segmente“, – sakė „Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

REKLAMA

„Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)„Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Kai kuriose vietovėse statomos visiškai naujos degalinės, bet taip pat taikomas ir konvertavimas, kuomet visapusio aptarnavimo degalinės pertvarkomos į automatines. Kaip pažymėjo degalinių tinklo departamento vadovas Skirmantas Mačiukas, tokie sprendimai yra optimizavimo pasekmės. Pastatai, kurie konvertavus degalines kol kas stovi tušti, gali būti ir nuomojami, bet konkrečių planų „Statoil“ atstovai kol kas neatskleidžia.

REKLAMA
REKLAMA

„Analizuojame kiekvienos degalinės konkurencinę aplinką, rinką, kurioje ji veikia, ir ypač tose vietose, kur jų yra keletas viena šalia kitos, labai norisi suteikti klientams galimybę pasirinkti“, − komentavo tinklo vadovas.

Pasak G. Bandzevičiaus, norintieji ne tik įsipilti degalų, bet ir užkąsti, išgerti kavos, įsigyti automobilinių prekių ar nusiplauti automobilį ir toliau laukiami „Statoil“ visapusio aptarnavimo degalinėse. O skubantys ir norintys tik pasipildyti automobilio baką už patrauklią kainą kviečiami užsukti į automatines „Statoil 1-2-3“ degalines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Statoil 1-2-3“ automatinėse degalinėse prekiaujama dviejų rūšių degalais: populiariausios 95 markės benzinu ir dyzelinu. Jose galima naudotis visomis atsiskaitymo ir lojalumo bei nuolaidų kortelėmis, kurios priimamos visapusio aptarnavimo degalinėse. Privatūs klientai galės atsiskaityti grynaisiais ir bankų mokėjimo kortelėmis.

Viso aptarnavimo ir automatinėse degalinėse parduodamų degalų kaina, anot S. Mačiuko, šiuo metu skiriasi apie 6–7 centus, tačiau situacija keičiasi labai greitai. Kaip pažymėjo tinklo vadovas, automatinių degalinių skaičiaus didinimas nėra vienintelis kompanijos tikslas.

„Vietose, kur tai yra ekonomiškai pagrįsta mes stengiamės pasiūlyti visapusiškas paslaugas – tiek viso aptarnavimo, tiek automatines degalines“, − komentavo „Statoil“ degalinių tinklo vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų