REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį, rugpjūčio 19 dieną, „Sprite talentų kovos“ finalininkai turėjo progą treniruotis su Mantu Kalniečiu, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Žymus sportininkas dalinosi krepšinio paslaptimis su jaunaisiais talentais, kurie ruošiasi finišo tiesiajai – iki rugsėjo vidurio paaiškės 2 stipriausi favoritai, kurie bus deleguoti į tarptautinį finalą. Sėkmės atveju, olimpiniai čempionai Kobe Bryantas ir LeBronas Jamesas specialiose NBA „Žvaigždžių dienos“ varžybose Hiustone (JAV) turės laužyti liežuvius, stengdamiesi ištarti lietuviškus vardus.

REKLAMA

„Mūsų jaunieji krepšinio talentai turi išskirtinę galimybę – į tarptautinį finalą kviečiamos tik dvi Europos valstybės: Lietuva ir Estija. Finalininkai aikštėje demonstruoja gerus gebėjimus, tad neabejoju, kad yra daug šansų, jog Kobe ar LeBronas pasirinks būtent lietuvius“, – teigė M. Kalnietis.

Treniruotės su M. Kalniečiu metu geriausi finalininkų judesiai nufilmuoti specialiems video reportažams, iš kurių krepšinio aistruoliai ir komisija rinks laimingąjį dvejetuką. Iki rugsėjo vidurio visi, norintys matyti Lietuvos atstovus NBA aikštėje, galės balsuoti už labiausiai patikusį žaidėją. Antrąjį delegatą išrinks komisija, kurią sudaro K. Kemzūra, L. Kleiza, M. Kalnietis ir L. Kunigėlis.

REKLAMA
REKLAMA

„Nekantriai laukiame tarptautinio finalo ir tikimės, kad lietuviai nustebins NBA čempionus. Mūsų rinktinė buvo bene stipriausia amerikiečių varžovė olimpinėje aikštėje, Lietuvos vardas jiems puikiai žinomas“, – teigė „The Coca Cola Company“ atstovė Ieva Lelešienė.

Jau penktus metus organizuojama „Sprite talentų kova“ šįkart – didesnio masto. Tradiciniuose gatvės turnyruose nedalyvavę jaunuoliai savo jėgas galėjo išbandyti virtualioje kovoje, kur jų video su įspūdingiausiais krepšinio judesiais buvo vertinami specialios komisijos ir sirgalių balsais. 11 geriausiųjų, išrinktų iš gatvės turnyro ir virtualios kovos, toliau varžysis dėl svajonių galimybės žaisti su K. Bryantu ir L. Jamesu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų