REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną savaitgalį po visų savaitės darbų kiekvienas svajoja užsimiršti ir nuveikti ką nors smagaus. Šio savaitgalio programa spalvinga ir belieka tikėtis, kad jos nesugadins šaltas vėjas ar lietus. Savaitgalio meniu - nuo šokių ir gyvos muzikos iki driftingo.

Kaip ir kiekvieną savaitgalį po visų savaitės darbų kiekvienas svajoja užsimiršti ir nuveikti ką nors smagaus. Šio savaitgalio programa spalvinga ir belieka tikėtis, kad jos nesugadins šaltas vėjas ar lietus. Savaitgalio meniu - nuo šokių ir gyvos muzikos iki driftingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaunusis savaitgalis trankiu ir nekasdieniu vakarėliu prasidės jau penktadienį. Žavios, plepios ir neprognozuojamos, radijo stoties ZIP Fm moteriškasis tandemas Silvija ir Simona. Jos „Sky“ bare su įvairiausiomis staigmenomis švęs savo 5-ąjį gimtadienį. Vakarėlis neeilinis dar ir tuo, kad į vakarėlį pateks tik du šimtai žmonių, iš kurių tik 50 turėjo galimybę įsigyti bilietus.

REKLAMA

Už vakarėlio garsą ir muziką atsakingi bus:

Roberto Rodriguez aka. Manolo

SISI (ZIP FM)

St. Stereo (Love in Slow Motion / ZIP FM)

Martin Virgin (Love in Slow Motion / ZIP FM)

Jovani (Jovani@Club / ZIP FM)

Disco Mafia

Ramesnio poilsio norintieji penktadienio pavakarę gali rinktis Nacionalinio dramos teatre vykstančios „Naujosios dramos akcijos“ spektaklį „Dvasininkė“. Šis Režisieriaus Arpado Schillingo spektaklis yra itin vertinamas visoje Europoje. Spektaklyje dalyvauja profesionalūs aktoriai ir 20 vengrų paauglių iš Rumunijos. 2012 m. šis spektaklis pakviestas į prestižinius Vienos ir Briuselio tarptautinius festivalius.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienis

Ankstyviausia ir didžiausia šeštadienio fiesta prasidės 12 val. ir tęsis iki 22 val. Penktą kartą rengiamoje Gatvė muzikos dienoje dalyvaus šimtai atlikėjų ir bent kartą per metus į rankas instrumentą paimančių ar dainą užtraukiančių vilniečių ir miesto svečių.  Šiais metais muzikos diena vyks ir kituose Lietuvos miestuose. Taip pat Lietuvos gatvės muzikantai solidarizuosis su Gruzijos muzikantais ir išeis muzikuoti į gatves Tbilisyje.

Gatvės muzikos diena (Gedimino Savickio / ELTA nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Gatvės muzikos diena (Gedimino Savickio / ELTA nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Šių metų naujovė - Pilies gatvė nuo šiol tampa akustine gatve. Per šią ir visas ateinančias gatvės muzikantų dienas šioje gatvėje gros tik gyvus instrumentus pasirinkę muzikantai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokybiškos gyvos muzikos dieną pratęs koncertas Šv. Kotrynos bažnyčioje „Bach Plus. Muzika ir šokis“. Pasaulyje plačiai išgarsėjęs violončelininkas Davidas Geringas trumpam sugrįš į savo gimtinę Lietuvą. Šį sykį violončelės virtuozas šalies publiką stebins unikalia, profesionalaus baleto šokiu paįvairinta programa – D. Geringo griežiamai muzikai papildomų spalvų savo judesiais suteiks žymi Japonijos balerina Emi Hariyama.

Sekmadienis

Sekmadienio vakaras siūlo dvi visiškai skirtingas, tačiau emocingas pramogas. „Siemens arenos“ stovėjimo aikštelėje startuos „Driftingo čempionatas 2012“. Iš viso auto ir moto sporto mėgėjų džiaugsmui šiemet bus surengti net penki „Driftingo čempionato 2012“ etapai Vilniuje, Kėdainiuose, Klaipėdoje ir Kaune.

REKLAMA

Pirmajame „Driftingo čempionato 2012“ etape dėl lyderių pozicijų kausis per 30 geriausių automobilių šoninio slydimo meistrų iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos ir Baltarusijos. Šiemet „Drifto karaliaus“ titulo sieks stipriausios driftingo komandos: „Drifter.LT“, „BMWfanai“, „D1Sport“, „RBS Motor Sport“ ir kitos. Varžybų pradžia – 16 val.

Muzikos gerbėjų sekmadienį laukia „Lietuvos balso“ finalinės kovos. Projektui artėjant prie finišo tiesiosios dalyvių liko tik 16. Po atkaklios sekmadienio kovos jų liks pusė. Šį kartą į projektą atvyksta paskutinės pasalinio lygio žvaigždės – suomiai „Sunrise Avenue“, kurie vieną dainą atliks su projekto dalyve Erika Astrauskaite. Didysis koncertas vyks Pramogų arenoje, koncerto pradžia 19 val.

„Lietuvos balsas“ (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų