REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zaporožės centre, Metalurgų prospekto rajone, nugriaudėjo sprogimas netoli visuomeninio transporto stotelės. Kaip praneša „ITAR-TASS“ su nuoroda į Zaporožės srities VRM valdybą, nukentėjo mergina – skeveldra kliudė jos koją.

REKLAMA
REKLAMA

Atvykę į įvykio vietą tyrėjai išsiaiškino, kad sprogo butelys su nežinomu skysčiu – jis buvo paliktas betoninėje šiukšliadėžėje. Liudininkai praneša, kad jį į šiukšliadėžę įdėjo vyras.

REKLAMA

Tačiau Ukrainos VRM spaudos tarnyba pranešė, kad viskas buvo visai ne taip. Nustatyta, kad vyras tikrai įdėjo butelį į šiukšliadėžę. „Plastikinis butelys su drumstu, matomai prarūgusiu skysčiu, sprogo, žmonės išgirdo pokštelėjimą“, - pasakė „RIA „Novosti““ pašnekovas. Anot jo, žmonės dar nepamiršę sprogimų kaimyniniame Dnepropetrovske, iškvietė miliciją.

„Jokių sprogmenų, jokių skeveldrų neaptikta. Kalbėti apie sužeistuosius tiesiog negalima“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad balandžio 27 dieną Dnepropetrovsko centre per trumpą laiko tarpą nugriaudėjo keturi sprogimai, nuo kurių nukentėjo 31 žmogus. Dešimt iš jų – vaikai ir paaugliai. Šeši sunkiai sužeisti žmonės vis dar tebegydomi.

Ukrainos saugumo tarnybos tyrėjai tiria baudžiamąją bylą, kurią iškėlė prokuratūra pagal 258 straipsnį – teroro aktas. Ukrainos VRM vadovas Vitalijus Zacharčenka pranešė, kad visos susprogdintos bombos – savadarbės ir fugasinės.

Po sprogimų Dnepropetrovske iš gatvių buvo pašalintos visos betoninės šiukšliadėžės, o Luganske jos apvyniotos polietilenu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų