REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriškiui, šeštadienį paskambinusiam į Alytaus bendrąjį pagalbos centrą ir melagingai pranešus, kad 10 val. sprogs Kauno apygardos teisme padėtas sprogmuo, pareikštas daugiau nei 13 tūkst. civilinis ieškinys, praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

REKLAMA
REKLAMA

Gavus minėtą pranešimą buvo sutelktos gausios policijos ir kitų specialiųjų tarnybų pajėgos, pradėta dirbti pagal planą „Skydas“. Taip pat buvo evakuoti Kauno apygardos teismo pastate buvę asmenys, atvyko Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rintinės „Aras“ pareigūnai, tačiau informacija nepasitvirtino – sprogmenų pastate nerasta.

REKLAMA

Netrukus operatyvinėmis priemonėmis bei bendradarbiaujant su Alytaus pataisos namų administracija buvo nustatytas įtariamasis. Paaiškėjo, kad tai penkis kartus teistas 25-metų vyras, atliekantis bausmę Alytaus pataisos namuose.

Jam pareikšti įtarimai dėl trukdymo teisėjo, prokuroro, ikiteisminio tyrimo pareigūno, advokato veiklai bei dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų.

Artimiausiu metu byla bus perduota Kauno miesto apylinkės teismui teisminiam nagrinėjimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų