REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį savaitgalį, kovo 31 – balandžio 1 dienomis, nuo 10 iki 16 valandos viena didžiausių nekilnojamojo turto vystymo bendrovių Lietuvoje „MG Valda“ visus ieškančius būsto kviečia į vienintelį organizuojamą butų išpardavimo savaitgalį „Žirmūnų namuose“ (Žirmūnų g. 70c) Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai baigtame projekte butus jau įsigijo 96 šeimos, likusių dvylikos naujakurių tikimasi sulaukti šį savaitgalį. „Šį šeštadienį ir sekmadienį bus išparduodami ne tik geriausi likę butai, bet ir gražiausi vaizdai – iš viršutiniuose aukštuose esančių butų pro langus atsiveria puiki miesto panorama“, – sakė „MG Valdos“ pardavimų skyriaus vadovas Mantas Umbrasas. Lankytojams bus siūlomos specialios žemiausios butų kainos, galiosiančios tik šį savaitgalį, o kiekvienas, norintis sužinoti individualias būsto paskolos gavimo galimybes, galės pasikonsultuoti su SEB banko paskolų specialistu.

REKLAMA

Kol suaugusieji apžiūrinės patinkančius butus, vaikai bus pakviesti į „Žirmūnų namuose“ specialiai įrengtą pramogų kambarį. „Išsirinkti sau namų kviečiame visą šeimą, juk labai svarbu, kaip juose jaučiasi kiekvienas šeimos narys. Tėčiai ir mamos turės laiko ramiai pasivaikščioti po parduodamus butus, pasikonsultuoti su specialistais, o vaikus tuo metu užims Velykų fėja, paruošusi malonių staigmenų kiekvienam“, – pasakojo bendrovės „MG Valda“ rinkodaros vadovė Akvilė Verbliugevičiūtė. Pramogų kambaryje taip pat bus rodomi senosios gerosios animacijos filmukai su jau klasika tapusiais veikėjais, todėl vaikams tikrai nebus nuobodu.

REKLAMA
REKLAMA

Butų išpardavimo savaitgalį bus galima ne tik išsirinkti ar apžiūrėti butus, bet ir paganyti akis į fotografų darbus tema „Gamta bunda“. „Baigus statyti namus ir gyventojams įsirengus butus kiekviename savo projekte laikomės gražios tradicijos laiptines papuošti menininkų fotografijomis – kad pradėjus gyvenimą naujuose namuose niekada netrūktų spalvų ir geros nuotaikos“, – teigė A. Verbliugevičiūtė. „Žirmūnų namams“ savo darbus dovanojo net keturi fotografai: Laura Dubickienė, Andrius Stepankevičius, Daiva Šarėjienė bei Aušra Barysienė.

Uzs. Nr. 2046

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų