REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešimai apie „Renault“ planus atgaivinti sportinį „Alpine A110“ viešojoje erdvėje sklando jau keletą metų, o remiantis naujausia informacija, reikalas „subrendo“ iki koncepcinio modelio lygio ir minint markės 50 metų jubiliejų jis greičiausiai pasirodys šių metų Paryžiaus automobilių parodoje. Dabar paaiškėjo ir daugiau detalių.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip po pokalbio su „Renault“ rinkodaros vadovu Stephenu Normanu praneša britų automobilių naujienų portalas „HealineAuto“, atgaivintas „Alpine“ bus lengvas sportinis automobilis, tačiau ne puristinis modelis be jokios komforto įrangos. Kaip pažymėjo S. Normanas, galingas sportinis automobilis bus komplektuojamas prabangiai. „Mes negalime siūlyti klientams modelio su rankenėlėmis atidaromais langais ir guminiais kilimėliais“, ‒ tvirtino jis.

REKLAMA

„Nissan GT-R“. (nuotr. Gamintojo)„Nissan GT-R“. (nuotr. Gamintojo)

Australų naujienų portalas „CarAdvice“ skelbia, kad „Alpine“ galėtų būti sukurtas „Nissan GT-R“ pagrindu. Tokie spėjimai kol kas nepatvirtinti, tačiau S. Normanas pripažįsta, kad detalių naujajam projektui dairosi ir į partnerių „Nissan“ aruodus. Visgi siekiant sumažinti išlaidas į automobilio kūrimą greičiausiai bus įtraukta ir trečia šalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų