REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Lietuvos balso“ antrasis etapas – „Muzikinės dvikovos“ – yra nenuspėjamas ir kvapą gniaužiantis šou. Tuo buvo galima įsitikinti jau pirmoje laidoje, LNK eteryje rodytoje sekmadienio vakarą. Tikrame muzikiniame ringe du dainininkai kovojo dėl kelialapio į kitą etapą, tačiau tik vieną jų mokytojas paliko projekte kovoti dėl geriausio Lietuvos balso titulo ir sutarties su „Universal Music“. Pirmoje „Muzikinių dvikovų“ laidoje itin nepasisekė dainininkui Algimantui Minalgai-Soliariui.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu Algimantas išgyveno tikrą nesėkmių ruožą. Prieš kelis mėnesius vaikinas, žaisdamas krepšinį, buvo sužalotas savo priešininko ir neteko trijų dantų. Po šios nelaimės Soliariui teko iškęsti skausmingą operaciją ir gerokai patuštinti piniginę.

REKLAMA

Prieš „Muzikinių dvikovų“ filmavimą jis vos nepateko į skaudžią avariją. Vykdamas į Panevėžį, kur vyko antrojo etapo filmavimai, Soliaris nesuvaldė savo automobilio ir kelis kartus su juo sukosi autostradoje. Laimė, tuo metu šalia nevažiavo jokia kita transporto priemonė ir Algimantui tik laimingo atsitiktinumo dėka pavyko nenulėkti į griovį.

Todėl nieko nuostabaus, kad į muzikinį ringą kovoti dėl geriausio Lietuvos balso titulo A.Minalga lipo išmuštas iš pusiausvyros. Vaikinas scenoje jautėsi kaip nesavas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu jo varžovė Milda Martinkėnaitė iš Vilniaus nebuvo nusiteikusi nusileisti garsiajam dainininkui. Devyniolikmetė inžinerinės architektūros studentė savo balsu nokautavo Soliarį.

Visi „Lietuvos balso“ mokytojai negailėjo liaupsių Mildai ir barė Algimantą. Galiausiai abiejų atlikėjų Mokytojas Egidijus Sipavičius nusprendė, jog Soliaris nenusipelnė toliau dalyvauti projekte, ir į Tiesioginius šou delegavo merginą.

„Jaučiuosi labai blogai, esu nusiminęs. Neslėpsiu: susimoviau ir man labai gėda prieš Egidijų. Jis puikus mokytojas, o aš jį nuvyliau“, – apmaudą po pasirodymo liejo Algimantas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį ant scenos netrūko ir kitų įspūdingų muzikinių dvikovų. Jausmingasis moterų numylėtinis Rokas Laureckis tik paskutinę akimirką sutramdė neigiamas emocijas, jį apnikusias po labai brangaus žmogaus netekties. Galiausiai dvidešimtmetis įrodė savo pranašumą prieš vyriausiąjį projekto dalyvį, publikos simpatijas jau spėjusį pelnyti Antaną Laugalį iš Daugų.

Kelialapius į Tiesioginius šou taip pat iškovojo jaunoji Valerija Iljinaitė iš Panevėžio, Kristina Šiupienytė iš Alytaus, iš Kuršėnų kilusi, bet Vilniuje šiuo metu gyvenanti šešiolikmetė Milda Rasilavičiūtė ir daugelio simpatijas jau spėjusi pelnyti Berta Timinskaitė, kuri po įnirtingos muzikinės dvikovos įrodė savo pranašumą prieš balsingąją vestuvių dainininkę Lianą Pušnovą iš Šiaulių.

REKLAMA

Sekmadienį buvo parodytos pirmosios dvikovos. Scenoje duetus atliko 14 geriausių šalies atlikėjų, tačiau tik 7 iš jų kartu su savo Mokytojais keliauja į „Tiesioginius šou“, kur dainuos su garsiausiais Lietuvos ir užsienio atlikėjais ir kovos dėl sutarties su didžiausia pasaulyje leidybos kompanija „Universal Music“.

Kas bus kiti laimingieji, patekę į finalinį trečiąjį etapą, paaiškės jau po savaitės, sekmadienį, kovo 11 dieną, 19.30 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų