REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drakono metus vyrų ansamblis „Quorum“ pradėjo pristatydamas naują dainą „Vakar ir šiandien“. Kol kas tai pirmasis ir vienintelis kūrinys, kurį įrašė tik praėjusių metų rugsėjį naujais nariais pasipildęs ansamblis.

REKLAMA
REKLAMA

„Atėjo laikas šiai dainai išvysti pasaulį. Jau kelios dienos ji skamba internetinėje erdvėje. Mums patiems ji asocijuojasi su gera nuotaika, šiluma, saule. Labai malonu jos klausytis ir matyti už lango saulę, - teigė grupės nariai, pridurdami. – Tikimės, kad ši daina praskaidrins klausytojų mintis“.

REKLAMA

Po dalies narių pasitraukimo nuo 2005 m. gyvavusiam „Quorum“ branduolį pavyko išlaikyti. Kvorumo gyvavimui reikalingų balsų skaičius išliko nepakitęs. Prie Vitalij Neugasimov (kontratenoras, meno vadovas), Romuald Olechnovič (tenoras), Romano Savicko (bosas) ir Žilvino Čapliko (baritonas, praėjusiais metais prisijungė trys nauji nariai - Marius Turlajus (kontratenoras), Žygimantas Gudelis-Gon (vokalinė perkusija) ir Dovydas Zavadskis-Zavado (solinis vokalas).

REKLAMA
REKLAMA

„Per tuos mėnesius susirepetavome, susidainavome ir šiuo metu esame labai laimingi, kadangi dainų paruošimas einasi itin sklandžiai, greitai ir profesionaliai“, - apie jau spėjusį susigyventi septynetą kalbėjo Dovydas.

Galbūt jau greitai dienos šviesą išvys naujas kolektyvo albumas? Ansamblio narys Dovydas teigė, kad vyrai svarsto tokius planus, bet dabar esą lietuvių perkamoji galia naujo albumo pasirodymui nebūtų naudinga.

„Dabar žmonės daugiau siunčiasi piratinę produkciją. Manau, kad išauš ta diena, kai „Quorum“ visas savo dainas sudės į vieną albumą. Per 7 ansamblio gyvavimo metus dainų įrašyta tikrai nemažai“, - pastebi ansamblio solistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pokyčius ansamblio nariai vertina kaip natūralų dalyką. Esą kolektyvas norėjęs muzikai paskirti visą savo laiką – kaip pagrindiniam užsiėmimui, o ne „podarbinei veiklai“, tad dabar žymiai daugiau dėmesio skiriama dainoms, jų paruošimui ir koncertams.

Susibūrę vyrai ėmėsi išskirtinio projekto „The Beatles a Capella“. 26 „The Beatles“ dainas ansamblis atlieka be instrumentų, tik balsais. Projekte solo dainuoja puikiai atpažįstami mūsų šalies balsai – Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Rūta Ščiogolevaitė, Egidijus Sipavičius, Jeronimas Milius, Vladas Kovaliovas, Povilas Meškėla, Merūnas, ir „Quorum“ solistas Dovydas Zavado.

REKLAMA

Su daina „Vakar ir šiandien“ prasideda naujas „Quorum“ gyvavimo etapas. Muziką kūrė „Quorum“ vadovas Vitalij Neugasimov, žodžius – buvęs narys Andrius Jautakis, aranžuotę – Vitalij Neugasimov ir Romuald Olechnovič.

Taigi, kviečiame pasiklausyti ir nuoširdžiai įvertinti vokalinio ansamblio „Quorum“ dainą „Vakar ir šiandien“.




Quorum - Vakar ir siandien - NEW!!! by QuorumEnsemble

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų