REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eglija Vaitkevičė įsitikinusi: moterys taptų gražesnės ir laimingesnės jeigu pamirštų pavydą. Būtent jis, pasak bulerskos šokėjos, yra didžiausias nuodas dailiosios lyties atstovėms. Pati Eglija visada yra už moteris ir joms sukūrė vardinius kvepalus. Tiesa, „Kauno ponia“ atskleidė paslaptį: jos kurtų aromatų sulauks ir vyrai.

Eglija Vaitkevičė įsitikinusi: moterys taptų gražesnės ir laimingesnės jeigu pamirštų pavydą. Būtent jis, pasak bulerskos šokėjos, yra didžiausias nuodas dailiosios lyties atstovėms. Pati Eglija visada yra už moteris ir joms sukūrė vardinius kvepalus. Tiesa, „Kauno ponia“ atskleidė paslaptį: jos kurtų aromatų sulauks ir vyrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip kilo idėja kurti kvepalus?

Papasakosiu istoriją, kuri man yra tarsi mistika. Viskas įvyko prieš ketverius metus, panašiu laiku, prieš Kalėdas. Pamenu, pabudau naktį, griebiau knygą ir pradėjau užsirašinėti kvepalų pavadinimus, paišyti buteliukų formas, kaip viskas turėtų atrodyti... Prirašiau gal kokius penkis lapus, kuriuose taip pat pasižymėjau tokias idėjas, kaip kūno linijos produktai ir kita. Tą naktį užsirašiau ir pasidėjau. Tuos užrašus radau po dviejų metų, visiškai buvau pamiršusi apie tą naktį. Galvojau: oho, geras, juk kaip tik einu to link, juk kaip tik pradėjau kurti kvepalus. Kelionių metu stebėdavau, ieškodavau, uostydavau aromatus, eterinius aliejus. Turiu jiems aistrą, mokiausi aromaterapijos ir parfumerijos ypatumų, skatino kvepalus kurti ir mokytoja Jūratė Kukenienė, Aromaterapeutų klubo vadovė.

REKLAMA

Kodėl taip pavadinote savo kurtus kvepalus?

„Nymphe de Eglija“ (Eglijos nimfa)  pavadinimas yra dėl to, kad mane labai įkvėpė Sandro Botičelio paveikslas „Veneros gimimas“. Apskritai, moterys yra ypatingos, jos turi save mylėti.

Eglijos Vaitkevičės kurti kvepalai (nuotr. asm. archyvo)Eglijos Vaitkevičės kurti kvepalai (nuotr. asm. archyvo)

Kokia  turi būti moteris?

Ji turi būti labai laisva, nesuvaržyta, neturi būti pikta, taip pat atvira pasauliui, naujovėms, idėjoms.  Iš moters labai spinduliuoja, kada ji laiminga, kada ne. Ir ji nebūtinai turi įsimylėti, kad švytėtų laime. Ji paprasčiausiai turi būti atvira pasauliui ir ji turi būti paslaptinga vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

Kokia ji turi būti santykiuose su vyru?

Aš visada sakiau, kad moteris vyrui turi būti neatversta knyga. Ne kartą įsitikinau, nereikia vyrui viską pateikti, tegul vis būna naujų novelių. Moteris turi sugebėti tam vyrui vis atrodyti kita, nauja. Dar manau, moteris turi save mylėti. Nes jeigu ji labiau myli vyrą nei save, nieko gero nebus. Na sakykime, kai moteris daugiau duoda, negu gauna iš vyro, tampa priklausoma nuo vyro emocijų, tuomet ji seka jį, o ne eina į priekį. Blogai, kai ji gyvena ne savo gyvenimą, o vyro. Galvą turėti nėra taip paprasta. Moteris turi būti išmintinga. Kitu atveju ji gražių santykių neturės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eglija, kas griauna poros santykius?

Paprasčiausiai moterims nereikia prasidėti su netinkamai vyrais, tuo labiau draugauti su jais, o draugaudamos su gerais dailios lyties atstovės lai nekontroliuoja vyro. Blogiausia, kad nuviltos moterys pyksta ant kitų moterų, nereikia smerkti moterų ar pykti, jeigu vyras išdavė su kita. Tau niekas netrukdo būti žaviai, patraukliai. Aš apskritai esu už moteris.

O kas yra netinkamas vyras?

Tas, kuris manipuliuoja, o ne gerbia moteris, tas, kuris merginos ar moters silpną vietą panaudos pasityčiodamas. Iš tiesų, vyrai nėra sudėtingi, moterys kur kas sudėtingesnes. Jos piktesnės, ypač jeigu jų sutuoktiniai išduoda jas.

REKLAMA

Ar atleistumėte neištikimybę?

Man ištikimybė yra svarbu. Vyrų neištikimybę moteris gali nujausti. Aš niekada nepamirštu ir neatleidžiu, jei mane išduoda. Tiesa, reikia tai priimti ir suvokti, kad tai ne tavo problema, jis suklupo. Moterys  neturi dėl to pradėti kompleksuoti, galvoti, kad ji yra negraži, neįdomi. Atvirkščiai, dar labiau save mylėti, kurti, juk nuoskaudos padeda. Aš pati išgyvendama sunkų laikotarpį ir albumą muzikos išleidau, vėliau susidomėjau burleską, mane tai skatina tobulėti, keliauti, juolab užsienyje ir vyrai kitokie. Man kai kurie bičiuliai sako: „Eglija, tau čia ne vieta“.

REKLAMA

Kokias keliones mėgstate: kurortuose ar aktyvesnes?

Nemėgstu tokių kelionių, kada visas dienas guli pliaže Turkijoje, mėgstu keliauti, atrasti, stebėti, keliaudama Prancūzijoje dairiausi buteliukų kvepalams. Turiu aistrą eteriniams aliejams, taip pat prieskoniams, galiu jų ieškoti valandų valandas. Šiais metais apskritai mano gyvenime daug atradimų.

Kokie šių metų atradimai?

Esu pozityvi, šiais metais padariau šoką visuomenei su savo burleskos pasirodymais, sulaukiau piktų kalbų. Tačiau gražių dalykų, ryškių momentų buvo daugiau: aš keliavau, mokiausi kalbų, išleidau vardinius kvepalus, mano duktė įstojo į universitetą. Pajaučiau laisvę, tikrai geri metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar turite šiuo metu artimą žmogų?

Neatsakysiu į tai, tik paminėsiu, kad romantikos ir romantiškų pasimatymų man netrūksta. Tiesa, būna visko, gaunu dviprasmiškų pasiūlymų internetu, bet atrašau mandagiai, kad man tai svetima arba ignoruoju. Žinote, kai esu  įsimylėjusi, man tada nėra kūrybiškumo, nes tada pametu galvą, tai tarsi liga, viskas sukasi apie tą vyrą, pamiršti, kad yra vaikai ar jie valgę ar ne, man patinka kur kas ramesni santykiai, romantika, flirtas.

Eglija Vaitkevičė ir Laimas Fergizas (nuotr. asm. archyvo)Eglija Vaitkevičė ir Laimas Fergizas (nuotr. asm. archyvo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų