REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per visas keturias eismo juostas Dariaus ir Girėno gatvėje pasklidę popieriai mėtėsi trečiadienį, apie 17 valandą. Neabejingas netvarkai miestelėnas suskubo pranešti apie tai telefonu 112. Mat plente mėtėsi ne šiaip balti lapai, bet įvairių ligoninių antspaudais patvirtintų dokumentų kopijos.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar apie šį nutikimą niekas iš pakalbintųjų teigė nieko nežiną. Nei miesto seniūnui Virginijui Žiliui, nei jo priimamojo darbuotojoms apie miesto centre išsibarsčiusius dokumentus niekas nepranešė. Nieko apie tai teigė nežinantys ir priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai – esą, jeigu nėra pavojaus, Bendrasis pagalbos centras paprastai tik mandagiai padėkoja už informaciją, bet nieko niekur nesiunčia. Klaipėdos teritorinės ligonių kasos (TLK) vyriausioji specialistė Tauragėje Lina Šeimienė tikino, kad tokie popieriai, nors ir paženklinti TLK užrašais, iš Tauragės niekur netransportuojami.

REKLAMA

Kita vertus, aišku kaip dieną, kad tie popieriai kažkam buvo reikalingi ir kažkas juos čia išmėtė, o gal netyčia pametė. Tas kažkas dar galėtų būti siejamas su Vilniaus Gedimino technikos universitetu, nes tarp popierių aptiktas ir tiriamasis vadovavimo psichologijos darbas. Dar aišku, kad dokumentų savininkas galėtų būti studentas, nuomojantis butą. Mat popieriai informuoja apie paskaitas Transporto rūmuose, Plytinės gatvėje, kur dėstytojauja profesorius Marijonas Bogdevičius, docentės Daiva Griškevičienė ir Eva Trinkūnienė bei dėstytojas Raimundas Janevičius. Sudarytame namų tvarkymo tvarkaraštyje minimi keturi gyventojai: Radvilas, Rimvydas, Vytas ir sesė.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp antspauduotų dokumentų  – pati įvairiausia medicininė informacija. Pavyzdžiui, sužinome, kad Žiegždrių psichiatrijos ligoninėje sergančiųjų psichikos ligomis 1 ilgalaikio gydymo lovadienio bazinė kaina – 1335,70 Lt. Mėtėsi panašūs dokumentai ir su informacija apie Rokiškio psichiatrijos ligoninę, Kauno medicinos universiteto Onkologijos ligoninę, Šilalės rajono ligoninę ir t.t.

„Tauragės kurjeriui“ situaciją sutiko pakomentuoti TLK specialistė L.Šeimienė, įvertinusi vieną iš rastų dokumentų ir nuoširdžiai nustebusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Tai dokumentai, kuriuos mums siunčia šalies ligoninės, bet kaip jie galėjo atsirasti plento viduryje, tikrai negaliu pasakyti – jų niekam neduodame ir net nerodome, – pasakojo specialistė.

Vakar rytą, važiuodama į darbą, ji pati atkreipė dėmesį į kelyje besimėtančius popierius, bet nė nepagalvojo, kad tai galėtų būti TLK dokumentų kopijos.

Ž. Jankauskienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų