REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiems, kas jau susipažino su Berlyno lankytinais objektais ir norėtų išbandyti kažką naujo, siūloma pasivaikščioti mieste užmerktomis akimis...

REKLAMA
REKLAMA

Jums prireiks akių raiščio miegui bei visiško pasitikėjimo – ir jūs jau neįtikėtinos ekskursijos Vokietijos sostinėje dalyvis, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt. Keisto turo gidas akinius jums duos, o štai pasitikėjimo teks atsinešti su savimi. 90 minučių trunkančios „aklos“ ekskursijos maršrutas – Berlyno centras, kai kurie rajonai.

REKLAMA

Dalyviai galės išgirsti, kaip skamba Berlynas: gatvės triukšmas, paukščių čirškėjimas, įvairiakalbių žmonių pokalbiai ir dar daug įvairiausių garsų, kurių nepastebime būdami atsimerkę, o taip pat užuosti skirtingus Vokietijos sostinės kvapus. Ekskursijos autorius tikina, jog žmonės dažnai lieka kiek sutrikę, nes užuodžia ne pačius maloniausius kvapus ir išgirsta ne tai, ką manosi girdėję kaskart besilankydami Berlyne. Šie „aklieji turai“ – tai ekskursijos ausims ir nosims. Ekskursijos kaina 5 eurai, artimiausios datos 2011 m. gruodžio 2, 7, 14 denomis.

Daugiau informacijos apie ekskursijas rasite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų