REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus miesto 2-ame apylinkės teisme pirmadienį antrą kartą bandyta sutaikyti privataus kaltinimo byloje, kurioje žiniasklaidos magnatas, „Respublikos“ leidėjas ir vyriausiasis redaktorius Vitas Tomkus prašo nuteisti Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) pirmininką Dainių Radzevičių.

REKLAMA
REKLAMA

V. Tomkus reikalauja milijono litų neturtinės žalos kompensacijos už tai, kad D. Radzevičius galbūt jį apšmeižė savo asmeniniame tinklaraštyje.

REKLAMA

Posėdžio metu abiems teismo dalyviams buvo suteiktas žodis: „Jei įžeidžiau, gerbiamas Vitai Tomkau – atsiprašau, bet nuomonė yra tokia, kokia yra“, – savo poziciją išreiškė D. Radzevičius. Į tai leidėjas atsakė:  „Aš negirdėjau atsiprašymo! Geriausiu atveju aš galėčiau sumažinti ieškinį iki pusės milijono, pasigailėdamas tamstos vaikų.“

Anot D. Radzevičiaus, jis parašęs, jog netikti nė vienu Tomkaus leidžiamų laikraščių žodžiu, kuriais bandoma sukompromituoti konkretų žmogų, juo labiau politiką ar verslininką: „Na netikiu ir nepasitikiu, nors tu ką“.

REKLAMA
REKLAMA

„Neturiu ką daug komentuoti, nes sveiku savo protu nesuvokiu skundo reikalavimų. Laisvoje ir demokratinėje šalyje“, - sakė D.Radzevičius.

V. Tomkus, teidgė LŽS pirmininkas, neprašė paneigti teiginių, o iškarto kreipėsi į teismą.

Belaukdamas posėdžio, V. Tomkus apipaišė laikraštyje D. Radzevičiaus nuotrauką, pripiešdamas jam ūsus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų