REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidedant naujam televizijos sezonui, LNK grupės kanalų programų direktoriaus pareigas pradės eiti Aivaras Prancūzevičius.

REKLAMA
REKLAMA

26 metus TV srityje dirbantis televizijos profesionalas bus atsakingas už keturių televizijos kanalų – LNK, TV1, „Liuks!“ ir „Info TV“ programas.

REKLAMA

„Šis mano darbas – įdomus iššūkis ir unikali galimybė, nes reikės dirbti iš karto keturių televizijų programų direktoriumi. LNK yra LNK, televizija turi stiprų savo prekės ženklą ir pozicijas rinkoje, bet kiti trys kanalai yra embrioninėje stadijoje ir jų statymas ant kojų yra labai įdomus darbas“, ‒ sako A. Prancūzevičius.

Aivaras Prancūzevičius yra stovėjęs prie LNK  ištakų, dirbęs LNK generaliniu direktoriumi ir programų direktoriumi, į LNK sugrįžta po trylika metų pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA

„Grįžtu su produktyviais jausmais, nes esu profesionalas, kuris ruošiasi stipriai kibti į darbą. Ir tai nėra tik naujų idėjų gamyba, bet ir kruopštus, atidus, kasdieninis darbas“, ‒ sako A. Prancūzevičius.

Aivaras Prancūzevičius yra dirbęs LTV, BTV programų direktoriumi, konsultavęs Lietuvos ryto televiziją programų klausimais.

Iki šiol LNK programų direktoriumi dirbęs Arūnas Motiekaitis televiziją palieka dėl nuosavo verslo. A. Motiekaitis ketina plėtoti renginių organizavimo ir muzikinių projektų verslą savo bendrovėje „UAB Kontora“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų