REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį, prieš 17 val., antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai apsupo penkiaaukštį namą Vilniuje, Pilaitės mikrorajone. Pareigūnai sulaikė 1963 m. gimusį vyrą, kuris, įtariama, grasindamas susprogdinti „Swedbank“ banko pastatą, reikalavo milijono eurų išpirkos.

REKLAMA
REKLAMA

Operaciją stebėjusių aplinkinių namų gyventojų teigimu, „Aro“ kovotojai apsupo namą, o paskui vienu metu per langus ir duris įsiveržė į vieną iš antrajame aukšte esančių butų.

REKLAMA

Tyrimą kuruojantis Vilniaus apygardos prokuroras Paulius Jablonskas portalui Balsas.lt patvirtino, kad rytoj ketinama kreiptis į Vilniaus apygardos teismą ir prašyt leisti sulaikytą įtariamąjį suimti dviems mėnesiams.

Turima informacijos, jog įtariamasis kartą jau yra teistas už panašų nusikaltimą, tačiau kokį būtent, prokuroras tiksliai neįvardijo.

Nepatvirtintais duomenimis, sulaikytasis dirbo Krašto apsaugos sistemoje.

Vilniaus apskrities policijos viršininko pavaduotojo Antonio Mikulskio teigimu, policija nuo trečiadienio dirba labai intensyviai, tirdama „Swedbank“ turto prievartavimo bylą.

REKLAMA
REKLAMA

Prokurorų duomenimis, šis įvykis nesusijęs su Vilniuje surengta moterų konferencija ar kitais tautinės nesantaikos kurstymo pagrindais.

Taip pat skaitykite:

Pareigūnai neutralizavo sprogmenį prie „Swedbank“ pastato

Pranešimas apie sprogmenį „Swedbank“ pastate sutrikdė tarptautinių renginių planus


Grasinta susprogdinti „Swedbank“ pastatą Vilniuje, Konstitucijos pr.

 



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų