REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį per LNK – šilčiausias metų renginys „Mano svajonė", kuriame LNK televizija pildys slapčiausias ir gražiausias vaikų svajones. Šį sekmadienį vaikai taps tikrais gydytojais, lakūnais, tikrais muzikantais ir pakils virš debesų.

REKLAMA
REKLAMA

LNK laida „Mano svajonė“, užsimojusi birželio 1–osios proga išpildyti karščiausias vaikų svajones, susidūrė su labai principingu svajotoju.

REKLAMA

Kristupui tik septyneri, bet jis – jau labai rimtas ir savarankiškas vyras. Didžiausia berniuko iš Plungės aistra – medicina. Mažasis specialistas jau pusę metų kaip pašėlęs skaito anatomijos atlasus ir gilinasi į žmogaus kūno sandarą. Pirmokas turi nepriekaištingą atmintį ir kaip žirnius į sieną beria savo medicines žinias. Mama pasakoja kad Kristupas net užmiega naktimis su atlasu.

Kristupo svajonė, nors gal reikėtų sakyti, planas, konkretus – jis trokšta susidraugauti su profesionaliu gydytoju ir patekti į operacines, kuriose susipažins su sudėtingiausia ir moderniausia įranga. Viskas tik todėl, kad užaugęs Kristupas planuoja tapti širdies chirurgu.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Mano svajonė“ Kristupui atėjo svajonių išsipildymo diena. Po dienos, praleistos su chirurgu, vaikas patyrė tiek įspūdžių, kad naktį tikriausiai neužmigs. O gal bent trumpam į šalį padės enciklopediją ir atsivers Mikę Pūkuotuką, tikisi laidos rengėjai.

„Mano svajonės“ rengėjams teko įgyvendinti ir kitas mažųjų svajones. Maža mergaitė tapo princese, jaunieji krepšinio aistruoliai galėjo paspausti ranką Linui Kleizai, paskraidyti lėktuvu.

Speciali laida Vaikų gynimo dienai „Mano svajonė“ su vedėjais Irūna Puzaraite ir Mariumi Jampolskiu – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų