REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Siekiate išsiskirti iš minios? Jums prireiks barzdos, daug vaško ir žinoma drąsos! Praneša „Mail Online“ korespondentas Matt Blake.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais pasaulinis barzdų ir ūsų čempionatas vyko Norvegijoje, Trondheime. Nugalėtojas eilinį kartą pranašumo siekė savo lakia fantazija. Vokietis kirpėjas Elmar Weisser (47m.) nurungė 160 konkurentų transformuodamas savo barzdą į Norvegijos vėliavą ir briedį. Šukuoseną vyras pradėjo daryti nuo 7 valandų ryto ir iki konkurso pradžios suspėjo pabaigti tik su sesers pagalba.

REKLAMA

AFP agentūrai vyras teigia: „Kai mano barzda nėra sutvarkyta, ji siekia liemenį. Todėl norėdamas atrodyti tvarkingai, visada turiu ja rūpintis, šukuoti ir suvynioti iki smakro“. 2005 metais Vokietijoje vykusiame čempionate veteranas taip pat laimėjo pirmąją vietą, tuomet savo barzdą paversdamas į milžiniškus Brandenburgo Vartus.  Po dviejų metų Londone vyras pasirodė su Londono tiltu ant barzdos. O 2009 metais Aliaskoje vyrui nepavyko sužibėti.

REKLAMA
REKLAMA

Renginys, startavęs 1995 metais, buvo giriamas organizatorių ir vadinamas vienu svarbiausiu  tarptautinio barzdų sporto įvykiu. Visos barzdos yra skirstomos į pagrindines 6 kategorijas, pradedant natūraliomis ir baigiant laisvo stiliaus barzdomis. Šios kategorijos savo ruožtu yra skirstomos į dar smulkesnes kategorijas, pagal kurias suskirstomi dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų