REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už tvarką ir teisingumą kovojančią partiją skaldo vidiniai prieštaravimai. Po gruodžio vidurį vykusio partijos „Tvarka ir teisingumas“ (TTP) kongreso, kai partijos narių ir pirmininko pavaduotojų padaugėjo ko ne dvigubai, kilo diskusijų dėl postų vadovybėje.

REKLAMA
REKLAMA


Gretos gausėja

TTP pirmininkas Rolandas Paksas prasitarė, kad į partiją ateina ne visada to verti žmonės: „Būna, kad vienas kitas ne visiškai vertas ateina, tai mes ir atsirinkinėjam“, – portalui balsas.lt sakė R. Paksas.

REKLAMA


Politikos apžvalgininkas Alvydas Medalinskas nesistebi vis pasirodančiais pranešimais apie TTP vidinius nesutarimus. Buvęs prezidento R. Pakso patarėjas teigė niekada nepriklausęs partijai, tačiau neblogai išmanantis jos vidinius reikalus.

„Ar partija vykdė politika, kuri reiškė tvarką ir teisingumą, ar politiką, kuri reiškė betvarkę ir korupciją? Aš galvojau, kad pažįstu kitokį R. Paksą, kuris galvoja apie Lietuvą, ir apie teisingumą, ir apie kovą su korupciją, bet aš pamačiau, kad kova su korupcija tai reškia savų dengimą ir kalbą, kad kiti – korumpuoti“, – pažėrė kritikos A. Medalinskas.

REKLAMA
REKLAMA


V. Mazuronis nusivylęs?


Balandžio pirmąją apie savo pasitraukimą iš Seimo opozicijos pajuokavęs TTP pirmininko pirmasis pavaduotojas Valentinas Mazuronis, savo ruožtu aiškino, kad jokių principinių nesutarimų partijoje nėra. Jis taip pat paneigė jautęs tam tikrų nuostatų, kai buvo sprendžiama, ar jis liks partijos pirmininko pirmuoju pavaduotoju.

„Iš tiesų jokio nusivylimo ar problemų šioje vietoje aš asmeniškai nematau. Neseniai turėjome Seimo frakcijos ir prezidiumo posėdį, kur atvirai pasikeitėme nuomonėmis, manau, tai buvo konstruktyvus, atviras ir visiems naudingas posėdis – visi esame pasiryžę dirbti“, – kalbėjo V. Mazuronis.

„V. Mazuronį vertinu labai, labai aukštai, kaip politiką ir kaip žmogų ir kaip bendražygį, kurį mačiau visokiose gyvenimo situacijoje – ir džiaugsmingose, ir sudėtingose. Manau, kad mūsų partijoje tokių vertinimų yra absoliuti dauguma“, – sakė R. Paksas, atkreipdamas dėmesį, kad V. Mazuronis liko, tiek partijos pirmininko pirmuoju pavaduotoju, tiek frakcijos Seime seniūnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų