REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tebevykstant statybos darbams Klaipėdos bei Kauno arenose, Vilniaus meras ir pasirengimo 2011 metų Europos krepšinio čempionatui darbo grupės vadovas Raimundas Alekna užtikrino, jog situacija yra visiškai kontroliuojama ir problemų dėl arenų užbaigimo laiku tikrai nekils.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos problemos yra tik susijusios su arenų statyba ir grafiku. Dėl arenų pabaigimo yra klausimų tik su Klaipėdos ir Kauno arenomis. Situacija yra kontroliuojama, ji yra dar tikrai tokia, kurios nereikėtų dramatizuoti. O šiaip mes Vyriausybę informavome apie pasiruošimo eigą, pasikeitėm nuomonėm, paprašėm tokio betarpiško bendradarbiavimo stiliaus, kas pagreitintų einamų problemų sprendimą ir tiek“, - pirmadienį po Vyriausybės pasitarimo patikino R. Alekna.

REKLAMA

Darbo grupės vadovo teigimu, šalies eskaluota problema, jog Kauno arenos statybos darbus Nemuno saloje atliekanti bendrovė „Vėtrūna“ kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę dėl 12 mln. litų papildomiems statybos darbams, taip pat buvo iškelta Vyriausybės pasitarime.

„Šitas klausimas taip pat buvo iškeltas. Vyriausybė apie tai žino, ir jie svarstys, pagal įstatymą, ką įmanoma padaryti. Manau, kad viskas bus padaryta. Tačiau grėsmės tikrai nekyla, nes tai yra prioritetinis mūsų šių metų klausimas. Europos čempionatai Lietuvoje, puikiai žinome, kad organizuojami ne taip dažnai, tai čia yra Lietuvos garbės reikalas šiam čempionatui pasiruošti tinkamai ir laiku“, - pažymėjo R. Alekna.

REKLAMA
REKLAMA

Areną Klaipėdoje ketinama baigti iki vasaros pradžios, o „Žalgirio“ arena Kaune turėtų būti užbaigta iki gegužės 1-osios.

2011 m. Europos krepšinio čempionatas Lietuvoje vyks rugpjūčio 31 - rugsėjo 14 dienomis šešiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų