REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Akla aiškiaregė Vanga sakė, kad M. Gaddafis sunaikins Europą cheminiu ginklu.

Remiantis Vangos pranašystėmis, 2011 metai taps lemtingais žmonijos istorijoje. Akla aiškiaregė teigė, kad po branduolinės katastrofos, kuri sunaikins gyvūnus ir augalus šiaurės pusrutulyje, prasidės karas su musulmonų valstybe.

REKLAMA
REKLAMA

Islamo šalis panaudos cheminį ginklą ir sunaikins dešimtis šalių. Po stipriausio smūgio žmonių odoje atsivers opos, pūliniai, jų kūnuose išsivystys piktybinių auglių ir 2016 metais Europa ištuštės.

REKLAMA

Vangos pranašystės išsipildo: po avarijos Japonų jėgainėje Fukušima-1, dėl  kurios tonos daržovių ir kitų maisto produktų buvo užkrėsti, Libijos krizė pasiekė savo apogėjų.

Atsakydamas į NATO bombardavimą, M. Gaddafis pažadėjo paskandinti Europą kraujyje.

„Viduržemio jūros regione neliks akmens ant akmens, jei JTO leis bombarduoti mano šalį“, – tvirtino M. Gaddafis, kreipdamasis į savo tautą ir visą pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

Prie koalicijos jau prisijungė Didžioji Britanija, Prancūzija, Belgija, Kataras, Jungtiniai Arabų Emyratai, Ispanija ir Italija.

M. Gaddafis atsidūrė aklavietėje, todėl dabar bandys pasinaudoti visomis įmanomomis priemonėmis, kad apsaugotų savo šalį nuo intervencijos.

Prieš savaitę JAV generalinė sekretorė Hillary Clinton eilinį kartą išreiškė susirūpinimą, kad Libija turi galingą cheminį ginklą.

„Aš negaliu to patvirtinti, bet bijau, kad M. Gaddafis turi pakankamai cheminių ginklų ir kitų bjaurių įrenginių“, – pareiškė ji, kreipdamasi į JTO narius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vanga tvirtino, kad trečiasis pasaulinis karas prasidės 2010 metų lapkritį. Žmonės manė, kad šįkart aiškiaregė suklydo.

Tačiau būtent lapkritį atsirado priežastis sukilimams Šiaurės Afrikoje – daugelyje šalių vyko prezidentų rinkimai, po kurių sekė masiniai protestai.

Būtent dėl tokio sukilimo Europa susimokė prieš M. Gaddafį ir nepaliko jam kito pasirinkimo, kaip tik kovoti iš visų jėgų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų