REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovas, Vilniaus meras Raimundas Alekna teigia, kad sutiktų užimti ir vicemero pareigas, net jei vadovautų Lietuvos lenkų rinkimų akcija ar Artūro Zuoko koalicija.

REKLAMA
REKLAMA

R. Alekna teigė, kad jo tikslas nėra būtinai išlikti meru, o jis tiesiog norįs tarnauti vilniečiams. Aiškėjant, kad TS-LKD  gali būti viena iš sostinės koaliciją formuosiančių frakcijų meras pareiškė neatsiribojąs beveik nuo nieko. „Aš sunkiai įsivaizduoju, kad meru pretenduotų tapti Algirdas Paleckis, o Lietuvos lenkų rinkimų akcija yra pakankamai gerai užsirekomendavusi ir įrodžiusi, kad yra patikimas partneris“, – portalui „Balsas.lt“ juokavo politikas.

REKLAMA

R. Alekna sakė neabejojąs, kad TS-LKD dalį rinkėjų prarado dėl buvusio mero Viliaus Navicko, atstovavusio būtent šiai partijai, veiklos. „Tyrimai parodė, kad būtent apie keturiasdešimt procentų rinkėjų, nebenorėjusi  balsuoti už mus, taip buvo nusiteikę dėl jo veiklos stiliaus“, – sakė jis.

Pasak R. Aleknos, neva nepartinės Artūro Zuoko koalicijos sėkmė Vilniuje paaiškinama miesto mentalitetu. „Vilniuje yra pakankamai populiarios liberalios idėjos, o dalis vilniečių buvo nusivylę ir liberalcentristais, ir Liberalų sąjūdžiu. Tad A. Zuoko personalija laimėjo, kaip ryškiausia“, – aiškino konsevatorius. Jis tikino negalįs pažadėti didesnės vidutinės vilniečio algos, nei A. Zuokas, bet apgailestaująs dėl populizmo populiarumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų