REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį išminuotojai Italijos mieste Milane neutralizavo savadarbę bombą, kuri buvo padėta netoli leidinio „Il Fatto Quotidiano“ redakcijos.Apie įtartiną daiktą pareigūnams pranešė netoliese esančios parduotuvės darbuotojas, jis taip pat iškvietė ugniagesius ir gelbėtojus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip informuoja naujienų agentūra ANSA, bomba galėjo sprogti, jei laiku nebūtų įsikišę išminuotojai. Sprogimas turėjo nugriaudėti 13 valandą 50 minučių vietos laiku (14 valandą 50 minučių Lietuvos laiku), bet bomba buvo nukenksminta likus 20 minučių iki nustatyto laiko.

REKLAMA

Kas ir kokiu tikslu galėjo pagaminti ir padėti sprogstamąjį įtaisą, nepranešama. Policija tiria incidento aplinkybes. Laikraščio atstovai teigia, kad išpuolis nebuvo nukreiptas prieš juos.

Dvejus pastaruosius metus Italijoje vis labiau aktyvėja anarchistai. Bombų buvo aptikta Turine ir Milane, praėjusių metų pabaigoje medžiagų sprogmenims gaminti buvo rasta Romos metropolitene. Prieš Naujuosius metus paketai su sprogmenimis buvo nusiųsti kelioms ambasadoms. Šveicarijos ir Čilės diplomatinėse atstovybėse paketai sprogo darbuotojų rankose. Du žmonės nukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų