REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijoje, Šanchajuje atidaromas pirmasis pasaulyje kapsulinis viešbutis ir, nors dar nėra iki galo užbaigtas, tačiau jau traukia keliautojus iš viso pasaulio, rašo „China Daily“.

REKLAMA
REKLAMA

„Atvykstu į Šanchajų gana dažnai ir tai yra puiki vieta – čia yra pigu ir švaru“, – pasakojo iš Rytų Kinijos provincijos atvykęs studentas.

REKLAMA

Bazinė kaina yra 28 juaniai (11 litų), o papildoma valanda kainuoja 4 juanius (1,6 lito). Tai yra labai pigu, palyginti su kitais pigiais viešbučiais Šanchajuje“, – teigė viešbučio savininkas Ta Zan.

300 kvadratinių metrų viešbutį sudaro 68 „kapsulės“, kurių kiekvienos aukštis yra 1,1 metras, o plotis 2,2 metrai. Teigiama, kad šis kapsulinis viešbutis yra pirmasis Kinijoje, kuris yra pastatytas pagal visus tarptautinius reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA

Visos kapsulės buvo importuotos iš Japonijos, iš kur ir kilo kapsuliniai viešbučiai. Kiekvienoje kapsulėje yra įrengti elektros lizdai, laikrodžiai, šviesa, televizija ir bevielis internetas. Viešbutyje taip pat yra viešas tualetas, dušas, rūkomasis ir bendras svečių kambarys.

Viešbučio savininkas priprato prie kapsulinių viešbučių savo vizitų į Japoniją metu ir nusprendė atgabenti šią idėją į Kiniją. Savo viešbutį jis pritaikė kiniečių poreikiams ir vietoj vonių, kurios yra įprastos Japonijoje, Ta Zan įrengė kiniečių labiau pamėgtus dušus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viešbutis taip pat yra suskirstytas į tris knarkimo zonas. „Svečiai, kurie dažnai knarkia yra apgyvendinami vienoje zonoje ir tuomet jie gali jaustis geriau, nes žino, kad jų knarkimas niekam netrukdo“, – pasakojo viešbučio savininkas.

Kaip ir dauguma kapsulinių viešbučių Japonijoje, šis Šanchajaus viešbutis taip pat yra skirtas tik vyrams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų