REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuva neteko žymaus pediatro, buvusio Sveikatos apsaugos ministerijos sekretoriaus Vytauto Radavičiaus.

REKLAMA
REKLAMA

V. Radavičius trylika metų dirbo ministerijoje, pataruoju metu ėjo Asmens sveikatos departamento Bendrosios medicinos pagalbos skyriaus vedėjo pareigas.

REKLAMA

56–erių gydytojo išsilavinimą turėjęs V. Radavičius blogai pasijuto kolegų akivaizdoje pirmą dieną po atostogų sugrįžęs į darbą. Nepaisant to, kad nedelsiant buvo pradėta teikti profesionali būtinoji medicinos pagalba, kolegos išgelbėti nepavyko, teigiama Sveikatos apsaugos ministerijos pranešime spaudai.

V. Radavičius po studijų Vilniaus universiteto Medicinos fakultete, kur įgijo gydytojo pediatro specialybę, dirbo Varėnos rajono Centrinėje ligoninėje apylinkės pediatru, Vilniaus miesto 5–ojoje poliklinikoje skyriaus vedėju, Vilniaus miesto specializuotų kūdikių namų vyriausiuoju gydytoju.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikatos apsaugos ministerijoje V. Radavičius dirbo nuo 1998–ųjų. 2000–2001 metais V. Radavičius ėjo viceministro pareigas, vėliau vadovavo įvairiems už Asmens sveikatą atsakingiems padaliniams.

Pasak kolegų, V. Radavičius pasižymėjo kompetencija, atsakingumu, buvo reiklus bei rūpestingas vadovas.

V. Radavičius ne kartą buvo skatintas, jam buvo suteikta aukščiausia kvalifikacinė klasė už labai gerus veiklos rezultatus, pareikšta padėka už indėlį į sveikesnės ir geresnės visuomenės kūrimą, už dalykišką ir profesionalią pagalbą bei šiltus tarpusavio santykius gerinant ministerijos veiklos rezultatus.

Sveikatos apsaugos ministerijos kolektyvas šią netekties valandą nuoširdžiai užjaučia V. Radavičiaus šeimą ir artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų