REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate papildomo žiupsnelio magijos santuokos pradžiai? Tiesiog pasirinkite palankią vestuvėms datą.

REKLAMA
REKLAMA

Kinai, pagal tradicijas, stengiasi pasirinkti datą su kiek įmanoma daugiau lyginių skaičių. Airiai tiki, kad laimingiausia diena santuokai yra Naujųjų Metų išvakarės. Indų šeimos tinkamos datos ieško induistų astrologiniame kalendoriuje – jiems svarbu patikrinti, ar tinkamai išsidėstę planetos. Bet ar žinote, kad kiekviena santuoka turi savo „asmenybę“ priklausomai nuo zodiako ženklo? Tiesiog įsivaizduokite, jog vestuvių diena yra tarsi jūsų santuokos gimimo diena!

REKLAMA

Siūlome susipažinti su „santuokos horoskopu" – galbūt tai padės išsirinkti tinkamą datą ar tiesiog geriau suprasti savo santykius bei partnerį.

Susituokėte kovo pabaigoje ar balandį? Jūsų gyvenimas kartu bus kupinas protrūkių, aistros. Poros, susieję gyvenimus šiuo metu, dažniausiai yra tos, kurios iškelia didelį skandalą restorane, tačiau nelaiko pagiežos ir atslūgus pykčiui po keleto minčių jau aistringai bučiuojasi, rėkdami taksistui, kad važiuotų kiek įmanoma greičiau, nes šie nebegali valdyti savo troškimų! Jei susituokėte šiuo periodu, Avino įtaka padės jums tapti stipresne, ryžtingesne bei netikėtai ryškesne asmenybe. Kaip pora tikriausiai dažnai varžysitės, kuris esate sėkmingesnis, populiaresnis, kartais ginčus spręsite svaidydami indus, tačiau geismas ir aistra dažnai padės pamiršti visus ginčus.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS

Balandžio 21 – Gegužės 21

Šiuo metu tuokiasi poros, paprastai Didžiosios Dienos laukiančios metus. Skuboti sprendimai, ypač kalbant apie santuoką, jiems tiesiog ne prie širdies. Kadangi tam, kad pasiryžtų rizikuoti, dažniausiai jiems reikia „bombos“, tikėtina, kad šiuo metu sudaryta santuoka bus priverstinė (galbūt priverstinai paskubinta). Abiem partneriams labai svarbūs yra pinigai, jie gali daugybę metų gyventi su tėvais ir taupyti pirmajam namui, dirbti dvejuose darbuose vien tam, kad galėtų leisti sau šiek tiek prabangos, taip pat dažnai nori pasirašyti ikivedybinę sutartį. Tai santuoka, apie kurią svajoja solidaus amžiaus žmonės, partneriai retai pykstasi. Jaučio ženklo metu gyvenimus sujungusieji dažniausiai labai myli maistą ir tikrai nepagaili pinigų vestuvinei puotai. Galbūt tai viena iš priežasčių, kodėl jie taip ilgai laukia šios dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI

Gegužės 22 – Birželio 21

Labai įprasta manyti, kad žmonės, susituokę šiuo metu, yra tarsi broliai ir seserys. Jie atrodo, kalba ir elgiasi tarsi mėgdžiodami vienas kitą, jie rengiasi panašiai ir dažnai net pabaigia vienas kito mintis. Tokiems partneriams labai patinka kalbėti apie seksą, gal net labiau, nei iš tiesų daryti. Tai nėra aistringa santuoka, tačiau visada draugiška bei šneki. Jei šiuo metu susituokusi pora kviečia į svečius – jūsų ausims tai bus tikra treniruotė – Dvynių poros gali kalbėti su jumis, dainuoti kartu su klausomu atlikėju bei perjunginėti TV kanalus vienu metu. Jie negali pakęsti nuobodžiavimo, tad tikėsis, jog būsite įdomus svečias. Poros kviestiniai vakarėliai visada kupini sultingų pašnekesių. Beje, nenustebkite, jei antras patiekalas bus patiektas prieš užkandžius – po Dvynių ženklu susijungę partneriai yra gana neorganizuoti virėjai. Tai pora, kuri gali susituokti, išsiskirti, susituokti su kitais žmonėmis ir vis tiek juos palikti dėl vienas kito.

REKLAMA

VĖŽYS

Birželio 22 – Liepos 22

Poros, kurios tuokiasi liepos mėnesį, dažniausiai į vestuves pakviečia daugiau giminaičių nei draugų, surengia šventę tėvų namuose ar sode – šeimos tradicinėje susibūrimo ar kitoje asmeniškai svarbioje vietoje. Vėžių poros santykiai dažnai primena vaikų-tėvų bendravimą, kai abu rūpinasi vienas kitu ir ateityje vienas kitą vadina „Mamyte“ ir „Tėveliu“. Šiuo laiku gyvenimus sujungę žmonės santuokoje būna nuotaikingi, jautrūs, kartais namisėdos. Ši pora yra praktiška ir apsidžiaugs per vestuves dovanų gavusi gero vyno, virtuvės reikmenų, daiktų būsimam mažyliui. Beje, liepos mėnesį susituokę partneriai turės ypatingą ryšį su savo šeimomis – ypatingai gerą arba ypatingai blogą. Neleiskite kitiems pernelyg kištis į jūsų santykius.

REKLAMA

LIŪTAS

Liepos 23 – Rugpjūčio 23

Liepos pabaigoje bei rugpjūtį susituokę poros dažniausiai yra ypač kerinčios asmenybės, abu mėgsta dėvėti dizainerių siūtus drabužius, pasiturinčiai gyventi prabangiuose namuose. Tačiau šie žmonės nėra susireikšminę, puikiai leidžia laiką gyvenimo rutinoje su visais kitais žmonėmis. Jie tikri romantikai, tad tokios poros meilės scenarijai dažniausiai būna tokie: susižada po šešių savaičių susitikinėjimo įsimylėję iš pirmo žvilgsnio arba triumfuoja prieš aplinkybes, kai buvo žiauriai atskirti žmonių, religijos... Jie iš tiesų myli stipriai ir dramatiškai, džiaugiasi ir mėgaujasi santuoka, buvimu drauge. Beje, dažnai stengiasi supiršti savo vienišus draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ

Rugpjūčio 23 – Rugsėjo 23

Sveika, rimta ir apsiskaičiusi pora, kurią matote šeštadienio turgelyje perkant organiškas daržoves ko gero bus susituokusi Mergelės periodu. Jie tikriausiai susipažino darbe ir įsimylėjo vienas kitą prie foto kopijavimo aparato, jei ne sėdėdami ant jo, tačiau kaip bebūtų, tą vakarą praleido drauge. Darbas jiems – būtinas ir visai malonus dalykas, daugumai tokiu laiku susituokusių porų taip pat labai svarbu yra namų ruošos darbai. Jei kviečiate Mergelės porą savaitgaliui, tikėtina, kad po jo jūsų būstas ar sodyba atrodys kur kas švariau ir tvarkingiau nei prieš tai. Pakvieskite šią porą į picos kepimo vakarėlį ir jie tikriausiai bus tie, kurie daug daro, padeda ir geria tik nealkoholinį alų. Jie draugiški, protingi, niekada nesipyksta viešai – nesvarbu, prieš vestuves ar po jų. Džiaugiasi būdami kartu.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Rugsėjo 24 – Spalio 23

Tikrų romantikų pora. Tikriausiai per vestuves jie įsiamžino leisdami būrį balandžių ar susikurdami kažkokį slaptą įžadą. Svarstyklių santuokoje dažniausiai abu partneriai būna įspūdingos išvaizdos, kalbėdami jie renka žodžius, visada prižiūri savo svorį ir tobulina geras manieras. Tol, kol viskas atrodo nuostabiai – taip ir yra. Abu partneriai šilti, malonūs žmonės, visada laukiami kiekvienoje smagioje kompanijoje. Harmonija ir romantika – gyvybiškai svarbu šiuo metu susituokusiai porai. Kartais jiems atrodo, kad realybė pernelyg nyki seksui, tad susikuria savo aplinką – su žvakėmis, gėlėmis, lengvu muzikiniu fonu. Beje, abu partneriai – nepataisomi flirtuotojai! Nors jie tikrai mėgsta koketuoti, daro tai klasiškai – sustoja anksčiau nei partneris gali įsižeisti ar supykti, juk tai sugriautų jų tobulos santuokos viziją.

REKLAMA

SKORPIONAS

Spalio 24 – Lapkričio 22

Tikriausiai vos susipažinus šią porą tiesiog įelektrino aistra! Taip, dažniausiai tai santuoka, pagrįsta seksu, geiduliu ir amžina ištikimybe. Net tos poros, kurias, atrodė, sieja tik draugystė, sujungę gyvenimus šiuo periodu atras naują prioritetą – nuostabų seksą. Dažniausiai šių partnerių santykius galima vertinti pagal tai, ką jie veikia miegamajame. Jei kažkuris būtų neištikimas – nėra jokios galimybės santykiams grįžti į senas vėžes. Dažnas pavydi šiai porai tokios aistros, santykių intensyvumo, bet nepamirškite – tai partneriai, kurie kartą susitikę nebegali gyventi nei kartu, nei atskirai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Lapkričio 23 – Gruodžio 21

Mėgstate mesti viską tą akimirką, kai sugalvojate įkopti į vulkaningą ugnikalnį tolimoje saloje? Tada turėtumėte susituokti kai saulė yra Šaulio ženkle. Tai bus Indiana Džons stiliaus santuoka – narsi, jaudinanti. Gruodžio mėnesį susituokusieji dažnai sudaro nuostabą keliančias etnines, religines, kultūrines, filosofines kombinacijas. Šaulio jaunieji stokoja tvirtumo nuo santykių pradžios, jie bjaurisi sunkiais ir giliais dvasingumo prasme gyvenimo scenarijais. Tai žmonės, kurie mažiausiai tikėtina, kad sugebės sąjungoje būti ištikimi, nes yra labai laisvi, atviri. Beje, dažnai pasitaiko, kad tokie partneriai priima vienas kito neištikimybę tol, kol nutrūksta jų dvasinė bičiulystė. Jie yra žmonės, kuriems visai nesvarbu, ką mano aplinka – svarbu patys jaučiasi gerai.

REKLAMA

OŽIARAGIS

Gruodžio 22 – Sausio 20

Šiuo metu susituokę poros dažniausiai susitinka laimingo atsitiktinumo dėka, susituokia, tampa turtingais bei sėkmingais visuomenėje žinomais asmenimis. Kartais Ožiaragio laiku žmonės tuokiasi dėl pinigų. Vienaip ar kitaip, šioje metų sandūroje susituokusiems žmonėms labai svarbi socialinė padėtis. Šie „Armani“ bei „Chanel“ dėvintys žmonės visuomenėje beveik visada atrodo ir elgiasi nepriekaištingai. Jie investuoja kapitalą į akcijas, turi penkerių metų tikslus, ima paskolą, kad vaikai galėtų mokytis prestižinėje mokykloje... Vos tapę sėkmingais žmonėmis, gali pradėti ignoruoti senus draugus, atsisakyti ankstesniųjų santykių ir pasinerti į „žvaigždės“ gyvenimą.

REKLAMA

VANDENIS

Sausio 21 – Vasario 19

Kas ta ekscentriška pora kampe, kalbanti apie taiką pasaulyje ir piniginės korupcijos įtaką? Kas tikriausiai įsimylėjo po to, kai bent metus buvo tiesiog draugai? Taip, tai pora, susituokusi Vandenio metu. Jie dažnai pastebimi dėl keisto elgesio, santykių supratimo. Šiuo metu susituokusieji gali gyventi su vienu iš tėvų, būti giminės tęstinumo dalimi, prižiūrėti daugybę globojamų vaikų ar priimti kartu gyventi draugus, trokšdami padėti jiems išsimokėti paskolą. Abu šios sąjungos partneriai tiki, jog turėti daugybę platoniškų santykių – suprantama, protinga ir teisinga, dėl to neverta pavyduliauti. Vandenio pora daugiau pastangų skiria ne savo šeimai, bet draugystėms su aplinkiniais.

REKLAMA
REKLAMA

ŽUVYS

Vasario 20 – Kovo 20

Ši pora – ypač romantiška. Kai jie susituokia, tikriausiai smalsiai žavitės, nejaugi Kupidonas iš tiesų savo strėlytėmis sujungė šiuos žmones... Pati pora tikriausiai tvirtins, jog praeitame gyvenime buvo tiesiog giminingos sielos. Žuvų poros dažnai domisi Feng shui, ypač siekia šį komponavimo meną pritaikyti savo namuose, tik tada gali jaustis maksimaliai patenkinti. Abu partneriai neorganizuoti, gali pamiršti net pasimatymą ar vakarėlį, dažnai vėluoja, nuolat kažką pameta... Neverta stebėtis. Tačiau jie romantiški, vestuvėms išsirenka jiems asmeniškai brangias ir kažką reiškiančias dainas, į tokią porą visada miela ir gražu žiūrėti. Taip pat partneriai jautrūs, tikėtina, gali apsiverkti sakydami įžadus sutuoktuvių metu. Jie paprasti, vertina gyvenimą ir myli vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų