REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Jaunimas bėga“. Studentai dar nevengia Lietuvos aukštųjų mokyklų, bet vis dažniau žvalgosi ir į užsienį. O tarp aukštojo mokslo reformatorių populiaru dalyti velnias žino kur valdiškus milijonus. Šalyje įsibėgėja skandalas dėl galimos su švietimo reikalais susijusios korupcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Laidotuvių sumaištis“. Spauda buvo paruošusi nekrologus prezidento Algirdo Mykolo Brazausko mirčiai. Netikėtai ji užklupo tik politikus. Prezidento laidojimo ceremonija atrodė nedarniai. Susipynė perdėtos liaupsės ir netaktiškas abejingumo demonstravimas.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Po V. Lingio mirties aš buvau užsakytas“. Šį kartą „Balsas.lt savaitė“ buvusį Vilniaus brigados narį Igorį Achremovą prakalbino apie sostinės mafijos krikštatėvio Boriso Dekanidzės ir Henriko Daktaro artimus ryšius.

Atkuriamojo Seimo narys, buvęs Lietuvos lenkų lyderis Ryšardas Maceikianecas, dabar vadovaujantis fondui „Vilniaus klodai“, mano, kad lenkiškų pavardžių rašybos problema yra dirbtinė. Apie tai skaitykite rubrikoje „Savaitės interviu“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Pinigų skonis“ pasakoja apie XXI amžiaus depresiją. Amerikietis ekonomistas įsitikinęs, kad linkę į asketizmą vyriausybių atstovai gyventojus ilgam pasmerks nedarbui.

„Sirgalių tribūnose“  -  pasaulio futbolo čempionato dvikovų nesusipratimai – šiurkščios teisėjų klaidos. Ieškokite žurnalisto Edmanto Kazbaro straipsnio „Taip teisėjauti negalima“, kuriame „Balsas.lt savaitė“  kalbina Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos prezidentą Joną Bragą.

Rubrika „Ateities pranašai“ pasakoja apie naują apsaugą nuo ryklių. Australų karinio jūrų laivyno naras Paulas de Gelderis, prieš metus Sidnėjaus įlankoje užpultas ryklio, išrado elektroninį įrenginį, saugantį narus nuo ryklių užpuolimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Automanija“ pristato naująjį švedų kūrinį – „Saab 9-5“. Susipažinkite su daug žadančiu, bet neįprastu limuzino erdvės, aukštų technologijų įrangos ir didelio galingumo mišiniu, kuris, kaip tikimasi, užtikrins šviesią ateitį švedų markei.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų