REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį rudenį pristatę orientacinį žaidimą po naktinį Vilnių „Bėk, Ona, bėk“, agentūra „Vaiduokliai“ šios vasaros sezonui paruošė dar vienas orientacines varžybas po naktinę sostinę.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos pramogos tema – „Vaiduokliškas Vilnius“, o jos metu dalyviai pagal gautą legendą ieško paslėptų kortelių su nuorodomis į kitų kortelių vietas bei taip vieno žaidimo metu susipažįsta net su keliomis sostinės senamiesčio vaiduokliškomis istorijomis.

REKLAMA

Pasak agentūros vadovės Martos Zotikovos, pirmojo orientacinio žaidimo populiarumas parodė, jog Vilniuje trūko aktyvių naktinių pramogų, kurių metu reikėtų ir šiek tiek pasukti galvą.

„Per žaidimą susipažindami su Vilniaus istorija, dalyviai išbando ir savo drąsą, nes jiems tenka patiems dalyvauti legendose realiame gyvenime bei susidurti su ne visai turistine jų puse“, - šypsojosi M. Zotikova. „Be to, ir tos pačios užduotys tamsiuoju paros metu atrodo kur kas šiurpiau nei dieną“.

Visai pramogautojų grupei 899 litus kainuojančios orientacinės varžybos Vilniaus senamiestyje trunka iki trijų valandų, tačiau dalyviams neprailgsta, nes kiekviename taške dalyviai susitinka su vis nauja inscenizuota istorija, o ir laikas taškų suradimui yra ribotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų