REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pat televizijos atsiradimo pasaulis tiesiog pasinėrė į ją. Visada buvo kuriami šou, kurie atitiktų daugelio skonį, o televizijos kanalų vadovai nėrėsi iš kailio, stengdamiesi atsižvelgti į žiūrovų pageidavimus. Vienas iš tokių, daugelį žiūrovų įtraukiančių televizijos produktų – realybės šou. WeirdWorm.com sudarė keisčiausių Amerikos televizijos realybės šou penketuką.

REKLAMA
REKLAMA

1900-ųjų namai

Šiame realybės šou 1999-aisiais save išbandė 400 amerikiečių šeimų. Pagrindinė idėja buvo trims mėnesiams modernias šeimas perkelti į tokias sąlygas, kokiomis žmonės gyveno 1900-aisiais. Tualetas buvo lauke, o name buvo trys miegamieji, sandėliukas, svetainė, studija, virtuvė, tačiau nebuvo elektros.

REKLAMA

Apvesdinti Amerikos

Šis 2003 metų televizijos šou gyvavo neilgai. Kandidatai į šou dalyvius buvo pristatomi tiesioginiame eteryje ir žiūrovai balsuodavo už jiems patikusius. Vyras ir moteris, kurie sulauks daugiausiai balsų, šou pabaigoje turėjo susituokti tiesioginiame eteryje. Tačiau pora nesusituokė, ir moteris laimėtoja teigė, kad jos širdis dėl to buvo sudaužyta.

Vienuolynas

Šis realybės šou buvo rodomas 2005-aisiais. Jo idėja – kelis netikinčius vyrus apgyvendinti tarp vienuolių tam, kad jie atsisakytų savo žemiškų poreikių. Viena tokių „perkeltų“ vyrų komanda gyveno moterų vienuolyne, kita – mišrioje musulmoniškoje moterų ir vyrų bendruomenėje.

REKLAMA
REKLAMA

Jis yra dama

Vienuolika dalyvių vyrų 2004-aisiais buvo pakviesti varžytis šou „Tikras Amerikos vyras“. Tai turėjo būti fizinės bei psichinės varžybos. Tačiau šou pradžioje vyrukai sužinojo, kad turės vilktis sukneles, mokytis bendrauti su kitomis moterimis be seksualinių intensijų, nešioti papuošalus, darytis makiažą ir viso kito, ką daro moterys.

Transamerikos meilės istorija

2008 metais sukurtas pasimatymų realybės šou transseksualui Calpernia Addams – vyrui, tapusiam moterimi, - ieškojo poros. Vyrai varžėsi dėl jos dėmesio atlikdami įvairiausias užduotis.

Flickr nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų