REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio tiesioginėje TV3 projekto „Tu gali šokti“ išlikimo kovoje pirmą kartą viską sprendė žiūrovai. Poros privalėjo sušokti ne tik po du naujus šokius, bet ir pristatyti savo solo numerį. Teisėjai šį savaitgalio vakarą porų pasirodymus tik komentavo, o žiūrovai suskubo atiduoti balsus už labiausiai patikusių dalyvių šokius.

REKLAMA
REKLAMA

Paskelbus balsavimo pradžią nedelsiant išryškėjo lyderiai – Gaudrė ir Tomas, kurie ištraukę „Contemporary“ šokio stilių sukūrė savotišką žvėrių šokio improvizaciją. Nors jų šokio pasirodymus šįkart tik komentavę teisėjai negalėjo suprasti, žiūrovai juos įvertino puikiai. Dar prieš prasidedant „Tu gali šokti“ tiesioginei transliacijai, užkulisiuose vyravo itin gera nuotaika, tačiau niekas net neįsivaizdavo, kad išgirsti žiūrovų verdiktą bus taip sunku.

REKLAMA

„Modesta, Irina, jūs ruošiatės solo šokiui, vienai iš jūsų tai atsisveikinimo šokis“, – TV3 laidos vedėjo Marijaus Mikutavičiaus žodžiai ir Modestai, ir Irinai dar ilgai bus atminty.

Vos po minutės, rankose laikydamas rezultatus Marijus pirmiausiai atsisveikino su Modesta.

„Modesta baleto mokyklos auklėtinė, kadaise pirmąjį šokį šokusi kartu su kitu dalyviu Nagliu. Sekmadienį ji įrodė, kokia stipri asmenybė. Salė plojo atsistojusi, o Modestai ir Danui choreografiją kūręs Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas nebesuvaldė emocijų ir žiūrovų verdiktą palydėjo ašaromis. Sekmadienį išgirdę žiūrovų sprendimą praktiškai ašarojo visi. Dalyviai, žiūrovai salėje, choreografai, kūrybinės komandos nariai. Bet tokios šou taisyklės“, – sako „Tu gali šokti“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Šou gerbėjai negailestingi buvo ir vaikinams, pavojuje atsidūrė breikeris, socialinis pedagogas Laurynas ir sportinių šokių šokėjas panevėžietis Danas. Lyg žinodamas verdiktą Danas solo pasirodymui užsidėjo juodus akinius, po kuriais nesunkiai paslėpė ašarotas akis išgirdus „Tu palieki šou“.

„Aš noriu pasakyti, kad esu labai laimingas. Susipažinau su žmonėmis, parodžiau, ką galėjau, o galėjau ir dar daugiau“, – optimizmo neslėpė Danas.

Modesta, atlaikiusi laviną sveikinimų, užuojautų ir bučinių, prisipažino, kad jau birželio antrą savaitę išvažiuoja į Italiją. Modestą pakvietė padirbėti vietiniai choreografai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ačiū už viską. Jei ne šis šou, niekada gyvenime per porą mėnesių nebūčiau šokusi tiek skirtingų stilių. Niekada nepripažinčiau, kad galiu šį tą daugiau. Aš labai laiminga“, – braukdama ašarą sakė Modesta.

„Svarbiausia įsidėmėti, kad viską lemia žiūrovai. Taip būna, kai manoma, jog tavo favoritą myli visi ir nereikia jo palaikyti. Nes kiti skuba balsuoti ir taip iškovoja savo šokėjams pergalę“, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Ateinantį sekmadienį tiesioginėje emocijų kupinoje „Tu gali šokti“ laidoje su savo gerbėjais atsisveikins dar du dalyviai, o jau visai netrukus žiūrovai sužinos, kas yra vertas vadintis populiariausiu šalies šokėju.

Ypatingas šokio šou „Tu gali šokti“ – sekmadienį gegužės 30 dieną 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų