REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Viktorija Mauručaitė prieš porą metų pomėgo gaminti rankų darbo papuošalus. Šiuo, išties moterišku laisvalaikio praleidimo būdu ją užkrėtė mama.

REKLAMA
REKLAMA

“Smulkios vėrinių detalės hipnotizuoja. Tai kaip savotiška meditacija. Todėl namuose vėrinių ant stalo būna visada - pasitaikius laisvai akimirkai nepraleidžiu progos prisėsti prie papuošalų", - šypsosi Viktorija, savo unikaliomis sagėmis, vėriniais, apyrankėmis, auskarais, siuvinėtais raštais sužavėjusi ir savo drauges. Moterys Viktorijos papuošalų užsiprašo netgi vestuvių proga. Tad toks laisvalaikio praleidimo būdas praturtina ne tik dvasiškai, bet ir finansiškai.

REKLAMA

Tiesa, savo papuošalų liniją sukūrusi atlikėja mieliau dabinasi mamos rankų darbo papuošalais. “Seniau visai nenešiodavau papuošalų. Tačiau kai pradėjau juos verti, pastebėjau, jog iš namų nebelabai ir pavyksta be kokio nors savo rankų darbo papuošalo išeiti", - šypteli ji.

Paklausus, kiek tokia pramoga kainuoja, V.Mauručaitė neslepia, kad pradedančiosioms papuošalų vėrimo hobis - lengvai įkandamas. “Jei nori pasidaryti jaukių papuošalų, smulkūs karoliukai nėra brangūs. Tačiau norinčioms “bristi" į šį meną giliau ir papuošalams gaminti naudojant perlus, svarowski kristalus, šis laisvalaikis atsieina brangiai", - sako atlikėja, paveldėjusi kruopštumą iš savo mamos ir močiutės.

Beje, Viktorijos pomėgiu susidomėjusi ir jos dukra Gabrielė, kurios nuomonė mamai - labai svarbi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų