REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką gi, judviejų keliai išsiskyrė. Jautiesi šiek tiek vieniša, gerokai sutrikusi, laisva ir... supykusi. Nieko nuostabaus – kurį laiką taip ir bus, kol iš tos būsenos išsikapanosi ir pagaliau išties imsi mėgautis laisve.

REKLAMA
REKLAMA

Tai truks kol ir vėl nepateksi į naujos meilės pančius. Bet apie juos – kitą kartą.

O dabar panagrinėkime esamą situaciją. Ką turėtum daryti su savo daiktais, išvaizda ir jausmais?

REKLAMA

Parduok internetu

Tu jau nebe su juo, nors namuose vis dar pilna jo daiktų. Ant komodos vis dar stovi judviejų nuotrauka, įrėminta jo dovanotais rėmeliais, o atsidariusi savo papuošalų dėžutę tikriausiai nesunkiai rastum bent 3 jo dovanotus daiktus.

Norisi juos visus kuo greičiau sunaikinti? Tai vaikiška ir kvaila. Nors kartais ir padeda išlieti pyktį.

Gaila gadinti, vis dėlto juos pasiliksi? Irgi netinkamas sprendimas – šiaip ar taip, tie daiktai nuolat kels nemalonius prisiminimus.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, ir psichologai rekomenduoja surengti atsisveikinimo su praeitimi ritualą, kad plačiau atvertum duris į savo šviesią ateitį.

Taigi modernus būdas atsisveikinti su šiais tavo praeities reliktais – parduoti ar į ką nors juos iškeisti internetu. Taip ne tik su praeitimi atsisveikinsi, bet dar ir vieną-kitą litą mielai, širdį paguodžiančiai smulkmenai užsidirbsi.

Naujas įvaizdis

Atsikračius jį primenančių daiktų atsivėrė tuštuma ne tik tavo širdyje, bet ir tavo spintoje. Ką gi, tai – tik į naudą. Dabar turi daugiau laiko lepinančioms grožio procedūroms ir naujo garderobo paieškoms. Naujas įvaizdis – išties patikimi vaistai nuo praeities.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, drastiški pokyčiai gali tapti apmaudžia klaida. Todėl jei nori plaukus nusidažyti radikalia žalia ar raudona spalva, ilgas garbanas pakeisti trumpučiu „ežiuku“ ar vietoje iki šiol dėvėtų sportbačių prisipirkti aukštakulnių 15 cm pakulne, verčiau susilaikyk. Kol kas pasistenk pažaisti nauju makiažu, švelniais šukuosenos, rūbų stiliaus pokyčiais.



Surenk vienišių vakarėlį

Tavęs tikriausiai dar kurį laiką nedomins naujos pažintys. O jei ir domins – tai ne tam, kad susirastum širdies draugą, o vien tik norint užpildyti staiga atsivėrusią tuštumą. Bet kuo.

REKLAMA

Kaip tik į tokias dar vienų nevykusių santykių grotas ir įstringa daugybės ką tik išsiskyrusių merginų kulniukai. Vos atsikratę vienu ne sau skirtuoju jos puola į kito visai nepatinkančiojo glėbį. Ar tau to tikrai reikia? Vargu! Todėl atmesk draugės raginimą nueiti į aklą pasimatymą su vienišu jos bičiuliu.

Kur kas išmintingiau surengti vienišių vakarėlį, į kurį pasikviestum daug draugių ir draugų. Tai – ne tas pats, kas pasimatymas. Tu tiesiog pasilinksminsi švęsdama savo išsiskyrimą ir naują pradžią, užmegsi naujų pažinčių, užuot sėdėjusi namie ir virkavusi, kokia esi vieniša.

Bet dėmesio! Atsargumo sumetimais verčiau venk naujo romano čia ir dabar. Jei per šį vakarėlį kuris nors kviestinis vienišius ir kris į akį, atvirai pasakyk: dar nesi pasirengusi naujiems santykiams, tau reikia šiek tiek laiko išsilaižyti žaizdas, tad kurį laiką pabūsite tik draugais. Jei tas vienišius tikrai tavęs vertas – noriai atkiš draugišką petį tavo ašaroms ir šiek tiek palauks su meilės reikalais. O jei tu jam tiek ir terūpi – džiaukis, būsi išvengusi vienkartinio meilės nuotykio, kurio tau šiuo metu visai nereikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų