REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien 21 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje „Lietuvos rytas“ žais lemiamą B grupės mačą su Malagos „Unicaja“. Pergalė prieš ispanus mūsiškiams atvertų kelią į Eurolygos TOP–16 etapą. Ar pasiseks?

REKLAMA
REKLAMA

„Unicaja“ turi problemų, bet kausis

Skirtingai nei lietuviai, „Unicajos“ krepšininkai jau turi savo kišenėse bilietus į kitą etapą, tad jiems šio vakaro rungtynės nebus tokios svarbios. Ispanų klubui pergalė reikalinga tik tam, kad jis užsitikrintų antrąją vietą grupėje, į kurią kėsinasi ir Belgrado „Partizan“. Tiesa, serbai šiandien išvykoje žaidžia su Pirėjo „Olympiacos“, tad jiems laimėti bus labai sunku.

REKLAMA

Nepaisant to, „Unicajos“ stovykla į Vilnių atvyko nusiteikusi kovingai. Strategas Aito Garcia Renesasas prieš dvikovą atskleidė, kad jo komanda dabar turi labai daug problemų:

„Jei atvirai, labai abejoju, kad šiandien grįšime į teisingą kelią. Baigėsi Shammondo Williamso kontraktas. Neaišku, ar dėl traumos galės žaisti ir Berni Rodriguezas. Be šių krepšininkų, mums bus labai sunku parodyti viską, ką galime. Vis dėlto tikimės, kad mačas susiklostys gerai.“

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ gretose šį vakarą galime neišvysti kapitono Stepono Babrausko, kuris paskutinėse LKL rungtynėse su „Alytumi“ patyrė čiurnos traumą.

Tačiau Rimo Kurtinaičio auklėtiniams nebėra kur trauktis. Puikiai pradėję šį Eurolygos sezoną, vilniečiai dabar yra atsidūrę ne pačioje geriausioje padėtyje. Jei mūsiškiai šiandien pralaimės, o jų pagrindinė varžovė „Efes Pilsen“ ekipa svečiuose įveiks Orleano „Ententę“, „Lietuvos rytas“ baigs savo pasirodymą Europoje.

Favoritas – „Lietuvos rytas“

Nors pirmojo turo akistatą Malagoje 91:84 laimėjo „Unicaja“, šiandien ne ji, o „Lietuvos rytas“ yra laikomas mačo favoritu. Lažybų bendrovės yra beveik įsitikinusios, kad į kampą įvaryti vilniečiai savo arenoje įrodys pranašumą prieš mažai motyvuotus ispanus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lošybininkai mano, kad „Lietuvos ryto“ galimybės nuskinti pergalę yra net beveik 77 procentai (koeficientas – 1,3), o „Unicajos“ triumfo tikimybė yra prilyginama vos 28 procentams (koeficientas – 3,55).

Prognozuojama, kad dvikova bus apylygė, bet šeimininkai bus stipresni ir laimės maždaug 7 taškais – 78:71.

Ar taip bus iš tikrųjų, pamatysime jau šį vakarą. Mačo pradžia – 21 val.

Dabartinė B grupės turnyrinė lentelė:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų