REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja pramoga – orientavimąsis naktiniame Vilniuje

Išskirtinių naktinių turų agentūra „Vaiduokliai“ pristatė dar vieną pramogą tamsiuoju  paros metu – orientacines varžybas, kurių metu ieškoma užuominų ir atsižymima slaptuose sostinės Senamiesčio taškuose.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo įprastų orientavimosi žaidimų „Vaiduoklių“ siūlomas skiriasi ne tik tuo, kad varžytis tenka naktimis. Nusprendusieji nemiegoti, keliauja per taškus, apie kuriuos sužino netradicinėse vietose – iš naktį veikiančių barų padavėjų, nukenksminę netikrus sprogmenis ar išsprendę matematinę lygtį bei sužinoję seifo užrakto kodą.

REKLAMA

Artėjant Kalėdoms, šią naktinę pramogą vis dažniau užsako įmonės – darbuotojams naktinės orientacinės varžybos tampa originalia ir dar neišbandyta dovana.

„Šiose orientacinėse varžybose gali dalyvauti net iki 40 žmonių, todėl tai, jog dalyviai naktimis būna kone vieninteliai nemiegantys praeiviai senamiesčio gatvėse – jau yra pramoga“, - tikino „Vaiduoklių“ direktorė Marta Zotikova.

Pasak jos, dalyviams suteikiamas laiko limitas kiekvienam taškui surasti, o įprastai orientavimąsis ir objektų paieška Vilniaus senamiestyje trunka iki trijų valandų. Tokios pramogos kaina – 800 Lt grupei.

„Kur kas smagiau naktimis varžytis su bičiuliais ar darbo kolegomis, tačiau svarstome galimybę tokias orientacines rengti reguliariai ir leisti prisijungti visiems norintiems“, - pridūrė „Vaiduoklių“ vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų