REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK projekte „Supertortas“  jau šį ketvirtadienį svečiuosis visas kauniečių žvaigždžių desantas. Garsenybės iš laikinosios sostinės susiburs į “kavianskų” grupuotę ir pademonstruos retą vienybę, besąlygiškai sirgdamos viena už kitą.

REKLAMA
REKLAMA

Studijoje susitikusios Goda Alijeva, Viktorija Mauručaitė, Džordana Butkutė, Ilona Penkauskienė ; bei kitos Kauno žvaigždės tarpusavyje žongliruos maloniais vertinimais ir patarimais, nagais ir ragais gins viena kitą, juk kaip sakoma „varnas varnui akies nekerta“.  

REKLAMA

Laidoje G.Alijeva bandys išnarplioti, kuri mergina pirmoji įtartų vyrą, permiegojusį su geriausia drauge. Pati Goda prisipažins, kad yra pakankamai įtari, todėl iškart pastebėtų, kad kažkas ne taip. “Bet jeigu reikėtų, galėčiau ir nematyti”, - šyptelės Godutė.   

Vertindama kaunietę Viktoriją, G.Alijeva išklos: „Ji - kavianska moteris, tokia pati kaip ir aš. O kavianskos nebijo pasakyti visko tiesiai šviesiai. Kavianskos jeigu vyrą turi, tai turi. Du – tai du, tris – tai tris...“  

REKLAMA
REKLAMA

“Supertorto” šefas Algis Ramanauskas, išgirdęs tokį kauniečių pokalbį, suskubs pasiteirauti Godos: „Jūs, kaip Kauno mergaitė, - kiek jūs vyrų turite šiuo metu, neskaičiuojant gerbiamo Alijevo?“.  

Ar Godą toks provokuojantis klausimas privers nurausti, ir ką ji atsakys Algiui, sužinosite žiūrėdami „Supertortą“ jau šį ketvirtadienį 21:00 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų