REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši skirtingo amžiaus asmenys, penki vyrai ir viena moteris, neblaivūs, pikti ir, kaip įtariama, prisidirbę problemų, pateko į areštines. Per konfliktus, į kuriuos įsivėlė išgėrę asmenys, sužaloti trys žmonės. Problemų prisivirė ir vienas kelių erelis, kuris būdamas girtutėlis buvo sučiuptas prie vairo ir dar bandė išsisukti kyšiu.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis trečiadienio kruvinas alkoholiu pažymėtas konfliktas įvyko naktį Kėdainiuose. Per išgertuves P. Lukšio gatvėje vyras ir moteris peiliu sužalojo 42 metų vyriškį. Šiam išgertuvės baigėsi ligoninėje, kur jam yra gydomos pjautinės žaizdos galvoje. Policijos pareigūnai sulaikė ir du įtariamuosius - 79 metų vyriškį ir 38 metų moterį. Jie uždaryti į areštinę.

REKLAMA

Kiti du konfliktai įsiliepsnojo trečiadienio vakarą apie 20.40 val. Sugėrovai susikibo Šilalėje, Vasario 16-osios gatvėje, esančiame alaus bare "Vilties vila". Galiausiai girtutėlis 53 metų vyras pradėjo šaudyti dujiniu revolveriu. Konfliktą sutramdė policijos pareigūnai, įtariamajam nustatytas 2,57 prom. girtumas. Jis sulaikytas bei uždarytas į areštinę. Ginklas paimtas.

Panašiu metu Radviliškyje, reabilitacinio profesinio rengimo centro bendrabutyje, neblaivus aštuoniolikmetis sumušė du šešiolikmečius. Jie dėl veido sumušimų gydomi ambulatoriškai. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam nustatytas 0,49 prom. girtumas.

REKLAMA
REKLAMA

Tos pačios dienos vakarą Vilniuje Žirmūnų gatvės daugiabučio laiptinėje neblaivus 46 metų amžiaus vyriškis kirviu grasino policijos pareigūnams. Jam nustatytas 1,12 prom. girtumas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Incidento metu pareigūnai nenukentėjo.

Policininkai girto asmens atakos sulaukė ir Ignalinos rajono Vidiškių kaime. Naktį į ketvirtadienį girtas 24 metų jaunuolis necenzūriniais žodžiais iškoneveikė policijos pareigūnus, grasino peiliu. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,91 prom. girtumas. Incidento metu pareigūnai nenukentėjo.

Tą pačią naktį Joniškio rajono, Plikiškių kaime, pareigūnams įkliuvo girtas automobilio vairuotojas. 28 metų jaunuoliui nustatytas 1,72 prom. girtumas. Bandydamas išvengti atsakomybės, jis patruliui siūlė 20 Latvijos latų kyšį. Įtariamasis vairuotojas apklaustas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų