REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britai keliaus į Vilnių susipažinti su vaiduokliais

Naktinių pramogų organizatorių, bendrovės „Vaiduokliai“, populiariausias turas po sostinės senamiestį sulaukė pripažinimo Didžiojoje Britanijoje – šios šalies prekybos tinklas „Selfridges“ šį mėnesį savo klientams siūlo laimėti „Vaiduoklių“ ekskursiją Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Helouvyno šventės proga, prestižinis britų parduotuvių tinklas „Selfridges“ pirkėjams siūlo išbandyti sėkmę žaidime, kurio prizas – kelionė į Vilnių dviems bei spalio 31-osios vakare rengiamas „Vaiduoklių“ turas senamiestyje.

REKLAMA

Norintys laimėti, turi atsakyti į vieną paprastą klausimą – kurioje šalyje yra įsikūręs Vilnius: Lietuvoje, Latvijoje ar Estijoje.

„Džiaugiamės sulaukę tokio pripažinimo – žinia apie šį konkursą pasieks mažiausiai pusę milijono „Selfridges“ klientų“, – sakė „Vaiduoklių“ direktorė Marta Zotikova. „Tuo pačiu tai yra puikus mūsų ekskursijos bei ją vedančios gidės įvertinimas – „Selfridges“ atstovai patys buvo atvykę į Vilnių, dalyvavo ture ir liko juo labai patenkinti“.

„Vaiduoklių“ vadovės teigimu, naktiniais turais Lietuvoje užsieniečiai domisi vis labiau. „Nemažo dėmesio sulaukiame iš Lenkijos, todėl netrukus pasiūlysime išskirtinai tik šios šalies piligrimams skirtą naktinį pasivaikščiojimą po Vilnių“, – pridūrė M. Zotikova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų