REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paklydimas miške gali būti ir pramoga

Jei iki šiol paklydimas miške siejosi su šimtais vienodų miško takelių ir tikrojo kelio paieškomis, tai šias asociacijas nusprendė pakeisti naktinių pramogų bendrovė „Vaiduokliai“, pristačiusi dar vieną ektremalią pramogą – paklaidinimą miške.

REKLAMA
REKLAMA

Į netoli nuo Trakų esančius miškus aštrių pojūčių ieškotojai priimami ne mažesnėje nei šešių žmonių grupėje, kurią krūmynuose ir brūzgynuose paklaidina, o prireikus – vėliau ir suranda patyręs vedlys.

REKLAMA

„Paprastai paklaidintiesiems užtenka poros valandų surasti išėjimą iš miško, bet pageidaujantiems siūlome ir sunkesnių užduočių miške – surasti vieniems kitus ar paslėptus daiktus“, - pasakojo „Vaiduoklių“ direktorė Marta Zotikova.

Jos teigimu, šiam naktiniam laisvalaikiui itin noriai ryžtasi moksleiviai, kuriems paklydimas, ko gero, labiau siejasi su nuotykiais nei kelio namo neradimu.

Vos pristatyta šį rudenį, paklaidinimo miške pramoga jau sulaukė nemažo susidomėjimo, todėl M. Zotikova žada, jog vykti ir ieškoti išėjimo iš tamsaus miško bus galima bet kuriuo metų laiku.

www.vaiduokliai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų