REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, ne tik ekstremalių  pojūčių ieškotojai gali ryžtis braidyti pelkėmis tamsiuoju paros metu – šios pramogos organizatorių, bendrovės „Vaiduokliai“, teigimu, naktinis žygis yra viena populiaresnių šios vasaros pramogų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dažniausiai šiam turui perkamas dovanų čekis, kuris tampa arba gimtadienio dovana, arba išnaudojamas bernvakario ar mergvakario metu. 

REKLAMA

„Šia pramoga siekėme sudominti tikruosius adrenalino mėgėjus, tačiau kad tokie žygiai taps viena populiaresnių vasaros dovanų, tikrai nesitikėjome“, - džiaugėsi „Vaiduoklių“ direktorė Marta Zotikova. 

Dviejų valandų  klampojimas netoli Trakų miestelio esančiomis pelkėmis prasideda jau sutemus, o grupę visuomet lydi patyręs vedlys.

Tačiau jei dienomis žygis reikalauja tik ištvermės ir budrumo, tai naktį prireikia dar ir akylumo. „Bet kuriuo atveju, purvo, išlipus iš pelkės, bus pilnos kišenės“, - šypsojosi „Vaiduoklių“ vadovė.



Vaiduokliai“ – vienintelė agentūra Lietuvoje, išskirtinai organizuojanti tik naktines ekskursijas, o visas siūlomas naktines pramogas bei turus galima rasti apsilankius interneto svetainėje.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų