REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia IT kompanija Baltijos šalyse "MicroLink" ir pirmaujanti Lietuvos IT bendrovė "Alna" pradėjo bendros įmonės, kuri plėtos dokumentų valdymo sistemas, steigimo procedūras.

REKLAMA
REKLAMA

Prioritetine naujosios įmonės veiklos kryptimi taps "Alnos" sukurtos dokumentų valdymo sistemos "DocLogix" plėtojimas. Kurdamos bendrą įmonę, "MicroLink" ir "Alnos" kompanijų grupės planuoja užimti didžiąją dalį dokumentų valdymo sistemų rinkos trijose Baltijos valstybėse.

REKLAMA

"Kompaniją "MicroLink" pasirinkome partnere atsižvelgdami į tai, kad ji yra dokumentų valdymo sistemų lyderė Estijoje", - sakė "Alnos" generalinis direktorius Tomas Milaknis. Pasak jo, plėtra Baltijos regione yra nuosekli "Alnos" strategijos dalis.

"MicroLink" vadovo Allano Martinsono (Alano Martinsono) manymu, pažangių "Microsoft" technologijų pagrindu sukurta "DocLogix" yra viena iš geriausių egzistuojančių rinkoje dokumentų valdymo sistemų.

REKLAMA
REKLAMA

"Suvienijus mūsų ir "Alnos" jėgas, atsiveria dar platesnės šios sistemos plėtojimo perspektyvos", - teigė jis.

Anot "MicroLink" atstovo, bendrai naudojant abiejų kompanijų investicijas ir sukauptas žinias, patirtį bei metodiką ("know-how") tolesnei dokumentų valdymo sistemos plėtrai, atsiras galimybė klientams dažniau ir greičiau pasiūlyti naujų sistemos versijų.

Iki šiol "MicroLink" diegė savo dokumentų valdymo sistemą "Postipoiss/Propero", kuri užima didžiausią rinkos dalį Estijoje, ja naudojasi per 6 tūkst. darbuotojų daugiau kaip 220-yje privačių ir valstybinių organizacijų Baltijos valstybėse. Naujausia "DocLogix" versija, kuri pasirodys šiemet trečiąjį ketvirtį, bus pristatyta kaip naujesnės kartos sistema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sistemos "DocLogix" platinimui Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje kuriamas platintojų tinklas. Šioje srityje "Alna" turi daugiametę patirtį organizuodama Baltijos šalyse verslo valdymo sistemos "Navision" verslą, kuris vėliau buvo parduotas pasaulinei programinės įrangos gamintojai "Microsoft". T. Milaknio teigimu, šiuo metu dėl sistemos "DocLogix" platinimo vyksta derybos ir su keliomis Šiaurės bei Vakarų Europos šalių kompanijomis.

"Alna" yra viena iš didžiausių IT kompanijų Baltijos šalyse, išskyrusi verslo valdymo sistemų kūrimą ir diegimą tarp prioritetinių veiklos sričių. "Alna" taip pat specializuojasi kurdama programinę įrangą, teikdama IT infrastruktūros ir paslaugų sprendimus. Kompanijoje dirba 250 žmonių.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų