REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį tryliktą – nemokama vaiduoklių medžioklė

Populiarių „Vaiduoklių“ ekskursijų Vilniuje organizatoriai, agentūra „Vaiduokliai“, penktadienį tryliktą kauniečiams ir miesto svečiams rengia nemokamą teatralizuotą pasivaikščiojimą po legendomis apipintą Kauno senamiestį.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, Kaune paslaptingų ir šiurpių istorijų yra ne mažiau nei sostinėje, o artėjančios tryliktos dienos proga agentūrą šią ekskursiją visiems norintiems nusprendė surengti nemokamai – tam tereikia užsiregistruoti agentūros tinklapyje internete.

REKLAMA

Pasak “Vaiduoklių” projektų vadovės Rasos Ambrulevičiūtės, penktadienis trylikta yra vienas iš labiausiai paplitusių prietarų visame pasaulyje, kuriuo daugelis linkę pateisinti tą dieną įvykstančias nesėkmes. „O Kauno istorijoje nepaaiškinamų nesėkmių ar mįslingų vietų yra ne tiek ir mažai“, - sakė ji.

Nemokama ekskursija Kaune prasidės 21 valandą ir į ją būtina iš anksto užsiregistruoti – tą galima padaryti „Vaiduoklių“ interneto svetainėje www.vaiduokliai.lt. Tuo tarpu vilniečiai paklausyti šiurpių Senamiesčio legendų kviečiami nuo 22.30, o 35 litus kainuojančius bilietus į šią ekskursiją parduoda „Tiketa“.

REKLAMA
REKLAMA

„Turas Vilniuje nebus įprastas, nes visų ekskursijos dalyvių, šia „vaiduokliška“ proga, ekskursijos dalyvių lauks staigmena“, - intrigavo R. Ambrulevičiūtė.

„Vaiduokliai“ – vienintelė turizmo agentūra Lietuvoje, išskirtinai organizuojanti tik naktines ekskursijas, o visas siūlomas naktines pramogas bei turus galima rasti apsilankius interneto svetainėje www.vaiduokliai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų