REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir buvo žadėta po pirmojo renginio „Despotin' Beat Day“, jų gimtadienio tradicija tęsiama nepriklausomai nuo metų laiko ar konkrečios sukakties.

REKLAMA
REKLAMA

Jau daugiau nei metus radijo stotyje „Zip FM“ šviežiausią urban muziką viešinantis susivienijimas „Despotin' Beat Club“ kviečią į antrąją „Ritmo dieną“. Ji – jau penktadienį, vasario 27-ąją, „Havana Social Club“.

REKLAMA

Gero tono vedini „Despotin' Beat Club“ visuomet stengiasi pakviesti garbių užsienio svečių. Šį kartą tai – Sepalot, etatinis legendinės vokiečių gerojo hip-hop grupės „Blumentopf“ didžėjus ir prodiuseris, prisidėjęs prie visų šios grupės albumų ir koncertų. Galiausiai jis atrado save kaip solo atlikėją ir kuria elektroninį hip-hop – taip tarp geriausiu pasaulio beats kūrėjų suspindėjo esminiame rinkinyje „Beat Dimensions“. Solinio Sepalot albumo svečių spektras driekiasi nuo Niujorko ir Detroito iki Naujosios Zelandijos, o skambesys laviruoja tarp elektronikos, hip-hop, future pop ir electro twist. Juk „Compost Records“ renkasi tik geriausius, o Sepalot – vienas tokių.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindine sale kartu su Sepalot dalinsis žavioji Migloko•, savo balsu jau spėjusi užhipnotizuoti ne vieną alkaną ausį. Jaunoji atlikėja buvo nominuota „Pravda“ naujokų apdovanojimuose kaip viena geriausių muzikos naujokų Lietuvoje ir išsinešė publikos simpatijų apdovanojimą. Scenoje ji visiškai atsiduoda publikai, kartu su savo muzikantais įtraukdama klausytojus į nebanalios soul romantikos pinklęs. Ką tik pradėjusi koncertuoti Migloko• specialiai „Despotin‘ Beat Day“ ruošia šį tą  išskirtinio. Penktadienį pažadėjo atlikti nemažai dėmesio sulaukusį projekto „Cafeteria“ projekto kūrinį „Lovenote“, kurio dar niekas nėra girdėjęs gyvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Despotin' Beat Club“ visuomet atiduoda pagarbą urban muzikos šaknims, todėl šįkart į renginį buvo pakviesti vieni nedaugelio tikrųjų funk ir soul retenybių kolekcionierių Lietuvoje. Tai - Žilvinas Noruišis ir Deneez iš „One Ear Stereo“ komandos. Šie veikėjai turi daug archyvinių įrašų pačiam išrankiausiam muzikos mylėtojui.

Galiausiai ritmo dienos torto žvakes uždegs ir užpūs Alex D. ir Vaiper, atstovaujantys „Despotin' Beat Club“ šventės rangovų biurą. Grietinėlė, braškės, žvakės ir gimtadienio nuotaika yra privalomi kiekvienam renginio lankytojui - „Despotin' Beat Day“ rekomenduojama švęsti taip, lyg tai būtų tavo gimtadienis. Šventės vieta ir laikas – „Havana Social Club“, šis penktadienis, vasario 27-oji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų