REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant bankroto slenksčio atsidūrusiam legendiniam Lietuvos valstybės simboliui – Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubui – ranką ištiesė „Respublikos“ leidinių grupė. Penktadienį „Respublika“ pasirašė rėmimo sutartį su Kauno „Žalgiriu“ ir tapo komandos generaliniu rėmėju.

REKLAMA
REKLAMA

„Respublikos“ leidinių grupė „Žalgiriui“ skirs 3 milijonus litų, iš kurių pusė milijono žaidėjams jau pervesta penktadienį: už būsimas pergales.

REKLAMA

„Pirmiausia tai yra duoklė ne konkrečiai komandai, o Lietuvai. „Žalgirio“ vardas yra neatsiejamas nuo Lietuvos valstybės istorijos“, – sako UAB „Respublikos“ leidiniai" direktorė Diana Veleckienė. Ji penktadienį pasirašė rėmimo sutartį su „Žalgirio“ generaliniu direktoriumi Pauliumi Motiejūnu.

Jis įsipareigojo atsakingai naudoti skirtą paramą - pinigai bus skirti žalgiriečių atlyginimams.

Legendinio „Žalgirio“ laikus menantis dabartinis komandos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas tvirtino, kad, sulaukę finansinės paramos, klubo žaidėjai nepaliks. Nesikeičia ir „Žalgirio“ iškelti tikslai – klubo vadovai tikisi, kad krepšininkai apgins Lietuvos ir Baltijos čempionų titulus.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš daugelio atsiliepimų jaučiame, kad „Žalgiris“ yra ta komanda, kurią Lietuvoje visi labai mėgsta, komanda, kurios likimui žmonės nėra abejingi. Galbūt ne visi gali padėti finansiškai, tačiau savo pasisakymais mus palaiko bent jau morališkai. Tai labai svarbu, nes žmonėms mūsų likimas rūpi“, – sakė komandos vyriausiasis treneris.

Pasak G. Krapiko, jam kaip treneriui svarbiausia, kad ekipa žaistų visuose turnyruose. „Respublikos“ paramą jis laiko stebuklu beviltiškoje situacijoje.

„Aš nepaprastai laimingas, kad „Respublikos“ leidinių grupė laiku suspėjo mesti gelbėjimosi ratą“, – džiaugėsi vyriausiasis „Žalgirio“ treneris.

„Žaidėjai grįžta į aikštelę ir rytoj žaisime atidėtas rungtynes su „Nevėžio“ komanda“, – penktadienį „Respublikai“ sakė G.Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų