REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktinių ekskursijų agentūra „Vaiduokliai“ artėjančio penktadienio tryliktos proga rengia ypatingą turą, kurio dalyvių vidurnaktį lauks raganos, vienuoliai ir angelai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaiduokliškomis istorijomis apipintas naktinis pasivaikščiojimas po Vilniaus senamiestį pasibaigs kitaip nei įprasta - dalyvaujant nekviestiems svečiams ir apsilankant kiemelyje, į kurį paprastai ekskursijų metu nevedama.

REKLAMA

Pasak „Vaiduoklių" projektų vadovės Rasos Ambrulevičiūtės, penktadienis trylikta mėnesio diena yra vienas iš labiausiai paplitusių prietarų visame pasaulyje, todėl ir vaiduokliniai turai tokiomis dienomis sulaukia didesnio susidomėjimo.

„Jeigu manote, kad skaičiumi trylika pažymėtų dangoraižio aukšto ar sėdynių eilės lėktuve nėra neatsitikinai, tuomet nerasite geresnio meto sudalyvauti vaiduoklių ekskursijoje“, - teigė p. Ambrulevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio tryliktos ekskursija prasidės 22.30 val., o 35 litus asmeniui kainuojančius bilietus galima įsigyti „Tiketos“ bilietų kasose ir internetu.

„Vaiduokliai“ – vienintelė turizmo agentūra Lietuvoje, išskirtinai organizuojanti tik naktines ekskursijas, o visas siūlomas naktines pramogas bei turus galima rasti apsilankius interneto svetainėje www.vaiduokliai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų