REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Vilniaus skyrius atsiribojo nuo Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narės Jūratės Žeimienės.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį išplatintame LSDP Vilniaus skyriaus pirmininko Romo Adomavičiaus pranešime teigiama, kad dar pernai gruodį J.Žeimienė buvo išbraukta iš partijos narių. Tokį pareiškimą sostinės socdemų lyderis išplatino, nes trečiadienį pranešta tai, kad J.Žeimienė pateko į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) akiratį.

REKLAMA

R.Adomavičius BNS paaiškino, kad Vilniaus miesto tarybos narė J.Žeimienė laikoma išėjusi iš partijos. Mat dar gruodžio 11 dieną ji pranešė, kad sustabdo narystę LSDP. „Tačiau mūsų skyriaus prezidiumas, išnagrinėjęs jos pareiškimą, nustatė, kad ji neturėjo teisės sustabdyti narystės, todėl laikoma išėjusia iš partijos“, - sakė R.Adomavičius.

Anot jo, LSDP įstatai numato, kad partijos narys sustabdyti dalyvavimą partijoje gali tik dviem atvejais, kai jo pareigos yra nesuderinamos su politine veikla ir kai jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. „Nė vieno šio atvejo J.Žeimienė neatitiko“, - sakė sostinės socdemų lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu J.Žeimienė yra „Fronto“ frakcijos narė Vilniaus miesto savivaldybės taryboje.

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) šiuo metu atlieka ikiteisminį tyrimą dėl apgaulingo buhalterijos tvarkymo bendrovėje „Būsto investicijų valdymas“.

Į FNTT kreipėsi koncerno „Rubicon group“ kontroliuojama didžiausia Lietuvoje nekilnojamojo turto priežiūros bendrovė „City Service“. Jos teigimu, buvusi bendrovės „Būsto investicijų valdymas“, kurią įsigijo „City Service“, akcininkė J.Žeimienė kartu su kitais asmenimis įtariama neteisėtai pasisavinusi 2,3 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų