REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ ir „Hansa lizingo“ rengtuose rinkimuose „Lietuvos transporto lyderiai 2008“ „Metų vadovo 2008“ apdovanojimą pelnė UAB „Autoverslas“ generalinis direktorius Valdemaras Zakarauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Šis apdovanojimas buvo skirtas už efektyvius verslo sprendimus, kuriuos įgyvendino V. Zakarausko vadovaujama bendrovė. Toje pačioje kategorijoje varžėsi ir G. Naviko IĮ vadovas Gintautas Navikas bei UAB „Transimeksa“ vadovas Darius Vyšniauskas.

REKLAMA

UAB „Autoverslas“, 2007 m. pristačiusi pirmąjį Baltijos šalyse Vievio automobilių logistikos centrą (ALC), šiemet sėkmingai įgyvendino dar vieną projektą – atidarė Klaipėdos logistikos centrą (KLC). Iš viso bendrovė valdo tris logistikos centrus – Vilniuje, Vievyje ir Klaipėdoje. Visuose centruose yra geležinkelio atšakos, puikus susisiekimas su pagrindiniais magistraliniais keliais. Pagrindinė bendrovės veikla – lengvųjų automobilių ir krovinių logistika, derinant pervežimus automobiliais, geležinkeliais ir jūrų transportu.

Marius Šlepikas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų