REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 23 d. Lietuvoje koncertuos garsi Graikijos atlikėja Helena Paparizou, 2005 metais pelniusi europiečių simpatijas “Eurovizijos” dainų konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatorių teigimu, derybos su šia atlikėja dėl jos koncerto Lietuvoje vyko daugiau nei devynius mėnesius, o vienomis iš aplinkybių, lėmusių jos sutikimą tapo garsusis „LT United“ atstovų iš Lietuvos pasirodymas Eurovizijoje, kurį stipriai palaikė Graikiją bei vis didesnis pačios Graikijos dėmėsys, skiriamas šalies prisistatymui užsienyje.

REKLAMA

„Jos dainos išgarsino Graikiją visoje Europoje ir jau yra žinomos kaip legendinis graikų šokis. Nė kiek neabejojame, kad tai bus vienas įspūdingiausių renginių Lietuvoje šiais metais“, - sako atlikėjos atvykimui į Lietuvą talkinusios bendrovės „Tez Tour“ vadovas Martynas Laivys.

Hitų „Mambo!“, „The game of love“ ir „Let‘s get While“ atlikėjos pasirodymas rengiamas „Tez Tour“ penktojo gimtadienio Lietuvoje šventės proga, tuo tarpu viso koncerto organizavimu ir bilietų pardavimu į „Siemens“ arenoje vyksiantį koncertą rūpinasi atskira renginių organizavimo bendrovė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot prie šios atlikėjos atvykimo į Lietuvą prisidėjusios bendrovės „Tez Tour“ vadovo Martyno Laivio, Graikija smarkiai populiarėja Lietuvos poilsiautojų tarpe, tad tai, kad bendrovė talkino organizuojant šį koncertą renginių organizatoriams nebuvo atsitiktinumas.

„Graikija tampa vis įdomesnė Lietuvos keliautojams dėl jos kultūros, istorijos, dabarties, o šis koncertas bus puiki galimybė šalį pažinti ir kitu aspektu bei daugeliui tų, kurie joje nėra buvę“, - sako M. Laivys.

2005 m. „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjusi graikų atlikėjos Helenos Paparizou daina „My number one“ buvo išleista JAV, tuo tarpu kito didelio populiarumo sulaukusio kūrinio „Mambo!“ įrašai pasirodė Švedijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Lenkijoje, Turkijoje ir Ispanijoje.

2007 metais atlikėja tapo „Nokia“ veidu Graikijoje bei pateko tarp dešimties naujų atlikėjų, gavusių „Europos sienų laužytojų“ apdovanojimą už pirmą užsienyje susilaukusį sėkmės albumą. Tuo tarpu naujasis gražiosios dainininkės albumas „The Game of Love“ pirmąkart bus išleistas Prancūzijoje, vėliau jis pasirodys Belgijoje, Kanadoje ir kitose pasaulio šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų