REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį sostinės Europos aikštėje vykusiose iškilmingose Lietuvos krepšinio rinktinės sutiktuvėse ne visi pagerbtieji sportininkai elgėsi nepriekaištingai - krepšinio rinktinės žvaigždei Šarūnui Jasikevičiui nepatiko į jį nukreiptos filmavimo kameros ir žaidėjas į darbą paleido rankas. Incidento metu nukentėjo internetinio puslapio „Balsas.lt“ žurnalistė.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šią savaitę buvo plačiai afišuojama, kad iš Pekino grįžtančių krepšininkų, tarp jų - ir Š. Jasikevičiaus, pasitikti atvyks LNK laidos „Kakadu“ vedėja Goda Sabutytė. Apie tai buvo pranešta žurnalistams iš anksto.

REKLAMA

Šiandien, antradienį, Goda, atvykusi pagerbti krepšininkų, nusprendė pasveikinti asmeniškai Šarūną - ji su krepšininku užkulisiuose apsikabino. „Balsas.lt“ žurnalistai norėjo užfiksuoti Š. Jasikevičių ir pradėjo filmuoti.

Įvykį matęs „Balsas.lt“ videokorespondentas pasakojo, kad juos pastebėjęs Š. Jasikevičius trenkė ranka per kamerą ir ja pataikė B. Vaitkutei į galvą.

„Balsas.lt“ pavyko susisiekti su pačia B. Vaitkute. Ji pasakojo, kad susirinkę žurnalistai stebėjo visus praeinančius sportininkus. Anot jos, visi žurnalistai  žiūrėjo į juos, o ji staiga atsisukusi pamatė nuo visų atsilikusį Š. Jasikevičių ir Godą. Kai krepšininkas apkabino Godą, B. Vaitkutė sako pamaniusi, jog būtų neblogai užfiksuoti ir garsų krepšininką. Pamatęs, kad žurnalistai jį filmuoja, Š. Jasikevičius priėjo ir trenkė į kamerą. „Aš gavau ne nuo jo rankos. Jis trenkė į kamerą ir ji mane sužalojo“, - sako B. Vaitkutė.

Merginai įtariamas smegenų sutrenkimas.

Š. Jasikevičius žurnalistės neatsiprašė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų