REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos televizija baigia styguoti paskutinius „Eurovizijos“ koncertų transliacijų akordus. Transliacijų šiemet bus ne dvi, kaip paprastai, o trys: du pusfinaliai (antradienį ir ketvirtadienį) ir finalas (šeštadienį). Visos tiesioginės transliacijos iš Belgrado prasidės lygiai 22 valandą Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos atstovas 2008-ųjų „Eurovizijoje“ Jeronimas Milius pasirodys ketvirtadienį, gegužės 22 dieną. Jo baladė „Nomads in the Night“ nuskambės penkta. Prieš Jeronimą į sceną lips Ukrainos atstovė, po jo – Albanijos pasiuntinė. Iš 38 abiejų pusfinalių dalyvių į finalą pateks 20. Dar penkios šalys įgijo kelialapius į finalą be kovos. Tai praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtoja ir renginio šeimininkė Serbija bei didžiosios konkurso rėmėjos Ispanija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija ir Vokietija.

REKLAMA

Pirmojo pusfinalio dieną LTV eteryje dėl „Eurovizijos“ ietis surems amžini priešininkai Beata Nicholson ir Vytenis Pauliukaitis laidoje „Reikia pakalbėti“ (gegužės 20 d. 19.35 val.). „Dalyvauti „Eurovizijoje“ būtina“, – sako Beata. „Dalyvauti neverta, nes nieko gero ten neparodom“, – neatlyžta Vytenis Pauliukaitis. O ką apie „Euroviziją“ mano operos solistė Judita Leitaitė, vokalo pedagogas Artūras Novikas ir „Eurovizijos“ ekspertas žurnalistas Ramūnas Zilnys?

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir apie krepšinį, apie „Euroviziją“ Lietuvoje kiekvienas turi savo nuomonę. Ją Lietuvos televizijai prieš išvykdamas išsakė ir Jeronimas Milius. Lietuvoje jau yra nemažai dalyvių, pamačiusių ją iš vidaus. LTV laidoje „Valanda iki Eurovizijos“ (gegužės 24 d. 21 val.) išvysime ankstesnių metų Lietuvos pasiuntinius – „LT United“, „4 Fun“ – kalbančius savo pasirodymų Atėnuose ir Helsinkyje išvakarėse. Išskirtinį interviu duos skandalingiausia 2007-ųjų „Eurovizijos“ žvaigždė Verka Serdiučka.

Kodėl vis daugiau šalių nori dalyvauti „Eurovizijoje“? Nes „Eurovizija“ – ne tik visos Europos dainų konkursas. „Eurovizija“ – įspūdingiausias metų televizijos reginys.

Gražiausios Europos dainos – antradienį, ketvirtadienį ir šeštadienį lygiai dešimtą vakare tik per Lietuvos televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų