REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiančiam Jeronimui Miliui tiek mūsų šalies, tiek užsienio lažybų bendrovės pranašauja paskutinę vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos lažybų bendrovė „TopSport“ lietuvaičiui tarptautiniame dainų konkurse pranašauja vieną iš paskutinių šešių vietų. Atlikėjo koeficientas 1 su 100. Tai reiškia, jog šansų Lietuvai švęsti pergalę „Eurovizijoje“ beveik nėra. Kitaip tariant, už J.Milių pastačiusieji 1 litą jo pergalės atveju laimėtų po 100 litų.

REKLAMA

Užsienio lažybų bendrovių prognozės taip pat nieko džiuginančio nežada. „Bet Brain“ duomenimis, J.Milius konkurse paskutine vieta dalysis su kitomis penkiomis valstybėmis - Moldavija, Makedonija, San Marinu, Juodkalnija ir Čekija. „Eurovizijos“ favoritu ir galimu nugalėtoju lažybų bendrovės laiko Rusijos atstovą Dimą Bilaną. Didelius šansus esą turi Serbija, Armėnija ir Ukraina. Net Airijai, į konkursą išsiuntusiai kalakuto lėlę, pranašauja penktą vietą.

REKLAMA
REKLAMA

J.Milius, išgirdęs lažybų bendrovių prognozes, buvo kiek nustebęs, tačiau nesutriko. „Eurovizija“ yra kaip loterija, ne konkursas. O loterijos baigties iš anksto nuspėti negali niekas. Galiu užtikrinti, kad jokios prognozės mano pasirengimui įtakos neturi. Kaip man seksis, sužinosime netrukus ir patys“, - teigė atlikėjas.

Nepaisydama liūdnų prognozių, sostinės savivaldybė, kad ir pavėluotai, „eurovizininkui“ skyrė finansinę paramą. Kokia suma bus skirta Lietuvai atstovausiančiam Jeronimui, savivaldybės atstovai nenorėjo atskleisti, tačiau užtikrino, kad ji yra didesnė, nei iki šiol buvo skirta „Eurovizijos“ dalyviams. „Laurą & The Lovers“ savivaldybė parėmė 50 tūkst., „LT United“ - 80 tūkst., „4 Fun“ - 100 tūkst. litų.

Edita Maželytė




J. Miliaus daina „Nomads in the Night"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų