REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Algirdas Paleckis ne pirmą kartą užsitraukia centrinės socialdemokratų (LSDP) partijos nemalonę, skelbia "Vz.lt". Ponas Paleckis, vadovaujantis LSDP Vilniaus skyriui, organizavo vidinį partiečių referendumą dėl nacionalinio energetikos investuotojo, kitaip dar vadinamo "trigalvio slibino". Anot politiko, vakar referendumą teko nutraukti dėl LSDP vadovų spaudimo. 

REKLAMA
REKLAMA

A. Paleckis VZ.LT sakė, kad iš beveik 500 vidinio referendumo dalyvių 92 proc. prieštarauja tokiam, koks planuojamas dabar, valstybinio ir privataus kapitalo susiliejimui energetikos sektoriuje.  94 proc. išreiškė norą sušaukti visuotinį partijos suvažiavimą.

REKLAMA

"Mes, kaip socialdemokratai, manome, kad energetikos sektorius turi būti reguliuojamas valstybės. Beje, mūsų pozicija artima ir pono Algirdo Brazausko pozicijai", – teigia A. Paleckis.

Maištaujantį jaunajį kolegą, patyrę socialdemokratai ne pirmą kartą grasina šalinti iš partijos. Pirmadienį A. Paleckio veiklą žadama svarstyti partijos Etikos komisijoje, o antradienį jo "klausimas" įtrauktas į LSDP tarybos darbotvarkę.

"Pagal partijos statutą aš nepadariau nieko blogo. Turėti savo nuomonę niekam nedraudžiama", – sako A. Paleckis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų